Anfrage Informationen

Hallo! Ik ben
Amelieke Renae Slot.

Ik heb logopedie gestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Ik omschrijf mezelf als empathisch, leergierig en creatief binnen behandeling en onderzoek. Door mijn leergierigheid doe ik naast het werken als logopedist, een Master Neurolinguïstiek in Groningen. Verder hou ik van uitdagingen. Tijdens mijn studie logopedie heb ik stagegelopen in Vietnam. Hier heb ik logopedie gegeven aan kinderen in het Engels. Ik heb veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met verschillende achtergronden en problematiek. Vandaar dat ik niet alleen behandel in het Nederlands, maar ook in het Engels.

Door mijn ervaring in het buitenland heb ik geleerd hoe kostbaar het is dat iemand logopedisch hulp kan krijgen. Ik ben daarom gemotiveerd om op het gebied van communicatie, taal en spraak kinderen en volwassen zo goed mogelijk te begeleiden en te stimuleren. Elk mens is weer anders. Ik zie het als een leuke uitdaging om elk kind of ouder de passende zorg en begeleiding te geven die hij of zij nodig heeft. Dankzij TinyEye is logopedie mogelijk voor iedereen. Welke problematiek je hebt, leeftijd of waar je woont, maakt dus niets uit!

Contact opnemen met Amelieke ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Ich heiße Lena.

Fragen? Rufen Sie den Helpdesk an +31 851 301 505

TinyEYE