Anmelden

Hallo! Ik ben
Simone Brink.

Communiceren speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven. De dag start er mee en we sluiten er mee af. Voor veel personen verloopt dit automatisch maar wat gebeurt er wanneer dit niet het geval is? Door de kennis vanuit logopedie te combineren met wetenschappelijke onderbouwing vanuit taalwetenschap wordt er een interessante slag geslagen tussen de praktijk en theorie.

De ervaringen vanuit mijn studie richten zich op het behandelen van volwassenen met neurologische stoornissen of verstandelijke en/of (ernstig) meervoudige beperkingen. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest in de jeugdzorg. Ik hield mij dagelijks bezig met jonge kinderen waar (onder andere) sprake was van taal- en spraakproblemen. Hierbij werkte ik nauw samen met ouders, leerkrachten en andere betrokken disciplines. Graag bundel ik mijn kennis nu samen om verder te gaan als logopedist.
Ik vind het van groots belang dat zowel kinderen als volwassenen met een hulpvraag snel terecht kunnen bij professionals. TinyEYE maakt dit door het aanbieden van online logopedie mogelijk. Daarnaast ga ik graag mee met nieuwe ontwikkelingen en ben ik een voorstander van innovatie. Samenvattend is TinyEYE voor mij de ideale plek om aan de slag te gaan!

Ik ben een ondernemend type met een positieve en enthousiaste instelling. Ontspanning op zijn tijd vind ik belangrijk. Dit doe ik door de natuur in te gaan met mijn hond, pak ik er graag een goed boek bij of zoek ik de gezelligheid op bij familie en vrienden om lekker te gaan eten. Vanuit daar krijg ik weer gezonde energie om mij te kunnen focussen op zowel persoonlijke als professionele groei.

Contact opnemen met Simone ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! mein Name ist Lena.

Fragen? Rufen Sie die Helpdesk an. +31 851 301 505

TinyEYE