N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie Apeldoorn

Werkt u op een school en vraagt u zich af of er kinderen in de klas zitten die baat zouden hebben bij logopedie in Stadshagen of Apeldoorn? De taalontwikkeling van jonge kinderen gaat bij de een natuurlijk sneller dan bij de ander, maar het is des te beter voor het kind wanneer eventuele spraak- of taalproblemen zo vroeg mogelijk worden opgespoord. TinyEYE biedt daarom de mogelijkheid om de LogopedieScan op school in Stadshagen of Apeldoorn uit te voeren om te zien of er kinderen zijn die voordeel ondervinden van logopedie oefeningen.

Vroegtijdig opsporen wie logopedie nodig heeft in Stadshagen of Apeldoorn

De LogopedieScan van TinyEYE wordt uitgevoerd op leerlingen tussen de 4 en de 11 jaar en duurt ongeveer een kwartier per kind. De scan wordt uitgevoerd achter een computer door een professionele logopedist die via een videoverbinding met het kind spreekt. De logopedist let daarbij op:

  • De taal van het kind en gerelateerde zaken als geheugen en het begrijpen van taal;
  • De uitspraak, of het kind goed verstaanbaar is en vloeiend spreekt;
  • Stemgeluid;
  • Motoriek van de mond en het gezicht.

De bevindingen worden uitvoerig besproken met de desbetreffende leerkracht en ook krijgt de school een volledig rapport met de resultaten van de LogopedieScan. Op deze manier kan er snel gehandeld worden als blijkt dat een kind logopedie nodig heeft. Logopedie kan op school gevolgd worden, maar ook thuis kan er makkelijk online logopedie gevolgd worden. Wilt u meer weten over logopedie in Stadshagen of Apeldoorn? Neem dan contact op door te bellen met TinyEYE via telefoonnummer +31 850 656 189.

Andere bezoekers bekeken ook:

[links hoofd_id=1308]

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider