N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie De Vijfhoek

Bent u op zoek naar logopedie voor uw kind in de omgeving van uw woonplaats in De Vijfhoek in Deventer? Bij TinyEYE maken we het u nog makkelijker! U hoeft in De Vijfhoek namelijk helemaal de deur niet meer uit met de logopedie software van TinyEYE. Uw kind kan thuis vanaf de computer inloggen en heeft dan eerst een online consult met de logopedist. Dit consult vindt plaats via een beveiligde netwerkverbinding met een webcam. Na het consult krijgt uw zoon of dochter huiswerk mee in de digitale rugzak. Bespaar uzelf een hoop tijd en gun uw kind een hoop lol door contact op te nemen met TinyEYE.

Logopedie, thuis in De Vijfhoek, die aansluit bij de belevingswereld van uw kind

Kinderen barsten van fantasie. Om die reden vinden zij vaak de oefeningen bij de logopedist maar saai. Oefenen met woordjes en klanken is natuurlijk ook helemaal niet leuk. Of wel? TinyEYE heeft bij de ontwikkeling van zijn logopedie software rekening gehouden met de belevingswereld van kinderen. Dus geen saaie opdrachten, maar leuke en interactieve games! Voor u ook leuk, want dan kunt u samen met uw kind oefenen!

Contact bij vragen

Wilt u meer weten over TinyEYE en de logopedie oplossingen voor uw kind? Wilt u tijd besparen doordat uw kind thuis in De Vijfhoek logopedie oefeningen kan doen? Neem dan contact op met TinyEYE via +31 850 656 189 voor meer informatie.

Andere bezoekers bekeken ook:

[links hoofd_id=1308]

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider