N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie Nijmegen

Wist u dat u voor het volgen van logopedie in Nijmegen, bijvoorbeeld in de wijk Waalsprong, helemaal niet meer uw deur uit hoeft? Met de software van TinyEYE kunt u namelijk gewoon logopedie volgen vanuit het comfort van uw eigen huis. Dit is handig voor ouders met kinderen, maar ook zeker voor volwassenen en ouderen die logopedie volgen in Waalsprong, Nijmegen.

Online logopedie, een uitkomst voor ouderen in Waalsprong en de rest van Nijmegen

Voornamelijk ouderen die een beroerte hebben gehad of die een chronische ziekte hebben maken regelmatig gebruik van logopedie. Het is in zo’n situatie vaak echter lastig om steeds weer vanuit Waalsprong naar de logopediepraktijk in het centrum van Nijmegen te gaan. Aanvullend heeft u in zo’n situatie vaak nog meer afspraken staan in de week, zoals de huisarts en de fysiotherapeut. Dan kan online logopedie u uitkomst bieden.

Dit kunt u verwachten van online logopedie

Eigenlijk verschilt online logopedie niet zo veel van logopedie in de praktijk. U en uw logopedist zien elkaar namelijk groot in beeld en u kunt gewoon met elkaar praten, net als in het echt. Op deze manier doet u allerlei oefeningen samen met de logopedist. U ontvangt dus logopedie van dezelfde kwaliteit als in de praktijk, maar dan vanuit het comfort van uw eigen huis in Waalsprong of elders in Nijmegen.

Neem contact op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden

Nog iets wat online logopedie met TinyEYE gemeen heeft met logopedie in de praktijk: het wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Heeft u interesse in deze moderne manier van logopedie volgen, voor uzelf, uw kind of een oudere? Neem dan even contact met ons op via +31 850 656 189. Wij vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden.

Andere bezoekers bekeken ook:

[links hoofd_id=1308]

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Neem contact op

ONLINE LOGOPEDIE

Onine Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

 

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider