N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie Oosterheem

Logopedie volgt u tegenwoordig gewoon vanuit uw eigen huis in Oosterheem. U hoort het goed: niet langer hoeft u keer op keer weer met uw kind vanuit school naar de logopediepraktijk te rijden. Via een live internetverbinding volgt uw kind de logopedie gewoon vanuit de vertrouwde omgeving van uw huis in Oosterheem. Dat is fijn voor zowel u als voor uw kind.

Logopedie op een speelse manier vanuit thuis in Oosterheem

Houdt uw kind er ook zo van om spelletjes te spelen op de computer? Hoe ideaal zou het dan zijn als uw kind tijdens het spelen van spelletjes ook nog eens aan zijn of haar taalontwikkeling zou kunnen werken? Het kan met de TinyEYE software. Na het volgen van de logopediesessie met de logopedist krijgt uw kind namelijk huiswerk mee. Dit huiswerk bestaat uit het spelen van leuke spelletjes die speciaal voor uw kind zijn uitgekozen. Zo kan uw kind spelen en leren in één.

Online logopedie voor iedereen

Met TinyEYE ontvangt u altijd logopedie op maat. Dit maakt de online logopedie niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen. En het mooie is: meestal wordt online logopedie gewoon vergoed door de zorgverzekering. Zou u het volgen van online logopedie vanuit uw woning in Oosterheem eens willen proberen? Neem dan eens contact met ons op en bel naar +31 850 656 189.

Andere bezoekers bekeken ook:

[links hoofd_id=1308]

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Neem contact op

ONLINE LOGOPEDIE

Onine Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

 

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider