N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie in het Nederlands overal verkrijgbaar – ook in het buitenland

Bent u op zoek naar laagdrempelige logopedie voor een kind, uzelf of een oudere ? Dan heeft TinyEYE waar u naar op zoek bent. TinyEYE heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van innovatieve logopedie software waarmee ouderen overal gewoon thuis kunnen oefenen met spraak en taal. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internetverbinding. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder en neem contact op bij vragen. Bent u in het buitenland? Klik dan hier.

Thuis uw kind logopedie laten volgen

TinyEYE verbetert de taal- en spraakontwikkeling van kinderen op een speelse manier. Dit begint met het volgen van live sessies met de logopedist, waarin de logopedist uw kind begeleidt met verschillende oefeningen. Hierna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Met leuke, op maat gemaakte spelletjes kan uw kind op een speelse manier oefenen. Hierbij maakt de logopedist notities tijdens de sessies die u na de sessie terug kunt kijken. Zo kunt u als ouder de voortgang van uw kind goed in de gaten houden.

 

Ook Volwassenen en Ouderen hebben baat bij online logopedie

De TinyEYE software is er niet alleen voor kinderen, maar is ook ideaal voor volwassenen en ouderen. Dankzij de software ontvangt u namelijk gewoon logopedie in het comfort van uw eigen huis. Niet langer hoeft u de tijdrovende en vermoeiende reis te maken naar de logopediepraktijk. De sessie is wel gewoon net zoals in de logopediepraktijk: u en de logopediste zien elkaar groot in beeld en u kunt met elkaar praten en samen de oefeningen uitvoeren.

Neem contact op en begin vandaag nog!

Wilt u vandaag nog beginnen met online logopedie? Dan helpt TinyEYE u graag verder. Door contact op te nemen kunt u rechtstreeks met een medewerker communiceren, die u ook alles kan vertellen dat u wilt weten. Eventuele onduidelijkheden worden weggenomen en het traject wordt aan u uitgelegd. In de meeste gevallen wordt online logopedie gewoon door de zorgverzekeraar vergoed. Als u hier niet zeker van bent kunt u het beste eerst even contact opnemen met de verzekeraar van de verzorgde. Contact opnemen met TinyEYE doet u via +31 850 656 189 of via het contact formulier heironder

Contact

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider