N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie Zwolle

Bent u op zoek naar laagdrempelige logopedie voor een kind, uzelf of een oudere in Stadshagen of elders in Zwolle? Dan heeft TinyEYE waar u naar op zoek bent. TinyEYE heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van innovatieve logopedie software waarmee ouderen in Stadshagen of elders in Zwolle gewoon thuis kunnen oefenen met spraak en taal. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internetverbinding. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder en neem contact op bij vragen.

Thuis logopedie volgen in Stadshagen of elders in Zwolle

Ouderen volgen vaak logopedie als gevolg van een chronische aandoening of ingrijpende incidenten, zoals een beroerte. Dat betekent een druk schema waarbij de fysiotherapeut, de huisarts en wellicht een diëtist met regelmaat bezocht worden. Dat legt druk op zowel de oudere, als op u als mantelverzorger. In zo’n situatie is het prettig wanneer u gebruik kunt maken van de online logopedie van TinyEYE, gewoon op het gemak thuis in Stadshagen of elders in de regio van Zwolle. U hoeft dan niet meer te reizen en de verzorgde kan in de eigen vertrouwde omgeving aan het herstel werken. Uiteraard is er nog altijd direct contact met de logopedist via een beveiligde verbinding en de webcam. U kunt bovendien de voortgang goed in de gaten houden middels het online dossier dat door de logopedist wordt opgesteld.

Neem contact op en begin vandaag nog!

Wilt u vandaag nog beginnen met online logopedie? Dan helpt TinyEYE u graag verder. Door contact op te nemen kunt u rechtstreeks met een medewerker communiceren, die u ook alles kan vertellen dat u wilt weten. Eventuele onduidelijkheden worden weggenomen en het traject wordt aan u uitgelegd. In de meeste gevallen wordt online logopedie gewoon door de zorgverzekeraar vergoed. Als u hier niet zeker van bent kunt u het beste eerst even contact opnemen met de verzekeraar van de verzorgde. Contact opnemen met TinyEYE doet u via +31 850 656 189.

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Contact

ONLINE LOGOPEDIE

Online Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider