Vraag je informatie aan

Volwassenen en ouderen

TinyEYE biedt kinderen van alle leeftijden de mogelijkheid om logopedie online te ontvangen, in het comfort van hun eigen omgeving of op school. Onze logopedist maakt verbinding met jou en je kind via TinyEYE. Het enige wat je nodig hebt is een computer verbonden met het internet.

Veilig en
vermakelijk.

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord die je toegang geeft tot de software en de huiswerkrugzak. Alle TinyEYE-logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden. Logopedisten die werken met TinyEYE maken logopedie leuker en completer doordat ze elke oefensessie gebruik kunnen maken van de ruim 200 interactieve oefengames die in TinyEYE zitten. De logopedist kiest games uit die passen bij de leeftijd en de belevingswereld van het kind en samen oefenen ze spelenderwijs.

Service logopedie

Dit is hoe
het werkt.

Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en jij en je kind loggen in op de software. Je ontmoet de logopedist in een live audio- en videoverbinding met een reeks aan games, aangepast aan het niveau en de behoefte van je kind. Je kind speelt samen met de logopedist games terwijl ze aan de spraak-taalontwikkeling werken. Na elke sessie van 15 tot 20 minuten geeft de logopedist je kind huiswerk in zijn of haar rugzak. Met de online huiswerkmodule kunnen jij en je kind thuis oefenen op een speelse en leuke manier. In de rugzak zitten op maat gemaakte games voor je kind om te oefenen. Bij deze oefeningen vind je geschreven instructies en videoboodschappen van de logopedist. Jouw logopedist is 24/7 beschikbaar! De sessienotities van de therapie worden beschikbaar voor je gesteld na iedere sessie. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang van de therapie van je kind.

Wat je nog meer
moet weten.

Preverbale logopedie

‘Preverbaal’ betekent ‘mondfuncties voordat de spraak en taal op gang zijn gekomen.’ Denk hierbij aan het eten en drinken. Eten en drinken zijn basisbehoeftes. Als deze niet vanzelf gaan bij een kind dan kan het voeden voor ouders een strijd worden. De preverbale logopedist werkt met (zeer) jonge kinderen en hun ouders die in deze fase problemen ervaren.

Problemen waar ouders tegenaan lopen
  • ‘Als ik mijn kind een hapje vast voedsel geef,
    blijft het in de wangzakken zitten’
  • ‘Mijn kind wil ’s avonds niet meer eten’
  • ‘Mijn kind moet telkens kokhalzen als ik brood geef’
  • ‘Mijn kind slikt niet goed tijdens het geven van borstvoeding’

Geschikt voor jonge kinderen

De preverbale logopedist houdt zich bezig met eet- en drinkproblemen bij (zeer) jonge kinderen. Hier hoort ook een stuk communicatie bij. Tijdens het eten geven is de communicatie tussen kind en ouders erg belangrijk.

Bij TinyEYE kunnen wij online consult geven waarbij de logopedist via de webcam meekijkt bij een eet- of drinksituatie in de thuisomgeving. Daarna kan zij tips en adviezen geven om die situatie te verbeteren. Ouders kunnen de tips en adviezen thuis toepassen en er wordt een volgende consult ingepland om te evalueren.

Wordt het vergoed?

Online logopedie wordt in de meeste gevallen gewoon
vergoed door je zorgverzekeraar. Onze logopedisten
helpen je, als je wilt, bij het uitzoeken van de
vergoedingen door je zorgverzekeraar.

Ook voor volwassenen?

Ook volwassenen kunnen behandeld worden met
TinyEYE. Wij hebben gespecialiseerde
logopedisten die je kunnen helpen.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders, bijvoorbeeld je kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE