N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Roxanne Haverkamp

Mijn naam is Roxanne Haverkamp. Ik heb een diploma HBO pedagogiek en 10 jaar ervaring in het werken met kinderen in allerlei settingen. Van basisschool, kinderopvang, behandelgroep, vrijwillig Engelse les geven in Thailand tot gezinnen in Nederland en buitenland. Naast deze werkervaring heb ik ook ervaring in sales en help ik mensen altijd graag. Daarom ben ik aangesloten bij TinyEYE Europe en de sociale organisatie Avhaal.

Naast de professionals die het contact hebben met mensen en kinderen zelf, zie ik online ondersteuning als een geweldige aanvulling.

TinyEYE biedt online logopedie, wat in mijn ogen een toegevoegde waarde heeft m.b.t. het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen en een geweldige oplossing biedt om meer mensen een plekje te kunnen geven in deze snel werkende maatschappij. Taal en spraak is namelijk een bepaalde basis die mensen uiteindelijk nodig zijn om makkelijker mee te kunnen draaien.

Na enig onderzoek weet ik dat de kwaliteit van TinyEYE zeer hoog is en zie ik een uitkomst voor vele kinderen en mensen waarbij online hulp past. Daarom help ik om zoveel mogelijk kinderen, ouders en andere mensen die logopedie nodig zijn te bereiken en te verbinden met TinyEYE. Voor vragen en twijfels kunt u altijd contact met mij opnemen. Wilt u extra inzicht of heeft u vragen over de implementatie van TinyEYE binnen een instelling, school of organisatie? Dit is veel makkelijker dan u denkt, schroom niet om contact met mij op te nemen. Ik sta u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. 

tel +31 851 301 505 e-mail: roxanne@tinyeye.eu

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider