N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Online logopedie op school met TinyEYE

Directeur Bert Scheper (CBS ‘De Brug’, Klazienaveen) heeft gekozen voor het werken met TinyEYE en vertelt erover:
“Nu de klassen oplopen tot een grootte van 33 leerlingen, heb je als leerkracht weinig speling. En toch wil je aan kwaliteit werken. Ik kijk dan graag naar nieuwe technologie die ons wellicht kan helpen. Via via hoorde ik van TinyEYE Europe en ik heb contact gezocht met Elisa Gielen. Zij liet zien wat er mogelijk is met de software. Oefeningen die precies afgestemd zijn op wat het kind moet oefenen, online begeleiding en een realistisch behandelplan. Na een korte uitleg kan een kind aan de slag. Ouders en leerkracht kunnen op elk gewenst moment aanschuiven en kijken hoe het is gegaan. Wij hebben een licentie gekocht voor het vierde jaar om logopedische begeleiding van TinyEYE logopedisten te blijven ontvangen.”

TinyEYE op school

Bij schoolgaande kinderen kunnen zich allerlei problemen voordoen op het gebied van communicatie. Sommige kinderen hebben moeite met de uitspraak van klanken en woorden, hebben een taalachterstand of –stoornis, stotteren of hebben last van hun stem. Al deze problemen kunnen van grote invloed zijn op de schoolprestaties en het zelfvertrouwen van het kind. Een logopedist kan hulp en ondersteuning aan deze kinderen bieden, doormiddel van een logopedisch behandeltraject.

TinyEYE biedt scholen online logopedie aan. Op deze manier kunnen kinderen met een medische indicatie op school, onder begeleiding van een speciaal hiervoor opgeleide e-assistent logopedie ontvangen. De therapieduur per sessie is kort en flexibel inplanbaar. De logopedist onderhoudt nauw contact met de ouders en de leerkracht van het kind.

Apps

Voor kinderen met een taalachterstand zonder medische indicatie bieden we Apps op maat.  Kinderen werken individueel of groepsgewijs met de App. De TinyEYE logopedist maakt deze Apps op verzoek van de leerkracht. De kracht van de TinyEYE Apps zijn de taalgames en de ondersteunende videoboodschappen van de logopedist.

Hoe kunt u beginnen?

  • Neem contact met ons op.  Wij zullen uw wensen inventariseren en een offerte voor u opstellen.
  • Wij leveren de TinyEYE logopedist of we leiden een logopedist hiervoor op.
  • Wij leiden e-Assistenten op die leerlingen begeleiden bij de sessies of het oefenen.
  • Wij garanderen inhoudelijke en technische steun.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider