N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Starten met online logopedie van TinyEYE

Training

De mogelijkheden met TinyEYE zijn groot en het is dan ook belangrijk om voldoende kennis van TinyEYE te hebben, voordat je er mee gaat werken. Werken met TinyEYE leer je door middel van onze online training, het TinyEYE GOLD Training Program.

Online Training

Het TinyEYE Gold Training Program is een interactieve online basisopleiding tot TinyEYE logopedist. Er doen maximaal drie deelnemers mee per trainingssessie en je hebt direct online contact met de trainer van TinyEYE.  De studielast bedraagt 14 uur en is verspreid over 7 weken. Daarnaast doe je zo’n 14 uur aan zelfstudie. Na het voltooien van deze cursus ontvang je het Basis Certificaat TinyEYE logopedist. Daarna volgt er een jaar lang een coachingstraject, waarbij je iedere maand een contactmoment hebt met je TinyEYE trainer. De kosten van dit traject zijn inbegrepen bij de kosten van je training. Na een jaar ontvang je je Certificaat voor TinyEYE Logopedist.

De training is geaccrediteerd bij Stichting ADAP voor  21 accreditatie punten.

Reviews

Margriet: “Een interessante en vernieuwende cursus die meegaat met zijn tijd.”

Mieke: “Ik heb genoten van de opleiding. Ik heb heel wat inzichten verworven in de werking van het programma en nogmaals gemerkt dat dit programma echt met hulp van een logopediste werd ontwikkeld. Het zit allemaal zo goed in elkaar! Daarnaast had ik natuurlijk een hele enthousiaste en bekwame trainer aan mijn zijde, die me uitstekend heeft voorbereid op het examen. “

Meer informatie & aanmelden

Bent je enthousiast over TinyEYE en zou je er graag mee willen werken?  Wil je meer informatie? Klik hier om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord!

Contact

ONLINE LOGOPEDIE

Online Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider