N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Voor logopedisten: starten met online logopedie van TinyEYE

Training

De mogelijkheden met TinyEYE zijn groot en het is dan ook belangrijk om voldoende kennis van TinyEYE te hebben, voordat je er mee gaat werken. Werken met TinyEYE leer je door middel van onze online training, het TinyEYE GOLD Trainingsprogramma.

Online Training

Het TinyEYE Gold Trainingsprogramma is een interactieve online opleiding tot tele logopedist. Er doen maximaal drie deelnemers per trainingssessie mee en je hebt direct online live contact met de trainer van TinyEYE. Er zijn 7 online modules van ieder 2 uur. Tussen de modules krijg je huiswerkopdrachten.Het inplannen van de modules gebeurt in overleg met de trainer.

De snelheid van het behalen van je certificaat hangt van jezelf af. De snelste logopediste deed het in 1 week.

De laatste module is het examen. Als je slaagt ontvang je je certificaat en daarna kun je onmiddellijk starten met het geven van online logopedie

De training is geaccrediteerd bij Stichting ADAP voor 14 accreditatie punten.

Reviews

Margriet: “Een interessante en vernieuwende cursus die meegaat met zijn tijd.”

Mieke: “Ik heb genoten van de opleiding. Ik heb heel wat inzichten verworven in de werking van het programma en nogmaals gemerkt dat dit programma echt met hulp van een logopediste werd ontwikkeld. Het zit allemaal zo goed in elkaar! Daarnaast had ik natuurlijk een hele enthousiaste en bekwame trainer aan mijn zijde, die me uitstekend heeft voorbereid op het examen. “

Meer informatie & aanmelden

Bent je enthousiast over TinyEYE en zou je er graag mee willen werken?  Wil je meer informatie? Klik hier om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord!

50% korting op de training voor NVLF leden

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider