Wij zijn ontzettend trots dat TinyEYE Europe is gekozen als winnaar van de Oranje Handelsmissiefonds 2016 !

Na een zorgvuldige selectie uit bijna 600 aanmeldingen, waarbij gekeken is naar ambitie, omzet, innovatiekracht, inspiratie voor andere ondernemers en de hulpvraag voor het Oranje Handelsmissiefonds, is het OHMF gekomen tot tien geselecteerde bedrijven. Het doet ons genoegen dat ons bedrijf behoort tot één van deze tien bedrijven. Wij worden door het OHMF gezien als een inspirerende innovatieve bedrijf !

Export en internationaal zakendoen zijn onlosmakelijk verbonden met Nederland. Overal ter wereld zijn Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd en zij zorgen op die manier ook voor groei en werkgelegenheid in Nederland; de afgelopen jaren is de export één van de weinige groeimotoren geweest van de economie.

Het is in ons aller belang ervoor te zorgen dat ondernemend Nederland blijft exporteren en actief groei zoekt buiten de landsgrenzen. Niet alleen nu, maar ook gericht op de toekomst. Het Oranje Handelsmissiefonds heeft tot doel om nog meer ondernemers te inspireren en te stimuleren om de stap naar het buitenland te zetten. Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van KLM, ING, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Inloggen
close slider