N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Voor ouders

Familie van der Meer heeft gekozen voor online logopedie van TinyEYE en vertelt over hun ervaring: “Online logopedie vond ik een heel stuk leuker dan de klassieke methode die we al gehad hadden. Ik vond de praktijkbehandeling dramatisch. Je moest er naartoe rijden (wij wonen ver van alles af). We waren heen en terug een uur aan reizen kwijt. Ruben had daar ook geen zin in, die maakte er een potje van. Hij vond de oefeningen niet leuk. Iets met een computer is dan fijn, daar ligt zijn interesse. Het feit dat je het vanuit huis kan doen is ideaal, we hebben nog meer kinderen die andere dingen moeten doen. Ik vind niet dat er nadelen zijn” Klik hier om meer reviews te lezen.

Online logopedie voor uw kind

TinyEYE biedt kinderen van alle leeftijden de mogelijkheid om logopedie online te ontvangen, in het comfort van hun eigen omgeving of op school. Logopedie voor uw kind wordt tijd en plaats onafhankelijk. Slecht weer en afstand spelen geen rol meer. U hoeft na uw werk niet meer met uw kind achter op de fiets naar de logopediepraktijk! Onze logopedist maakt verbinding met u en uw kind via TinyEYE. Het enige wat u nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Hoe werkt het?

U ontvangt een persoonlijke inlogcode en u en uw kind loggen in op de software. U ontmoet de logopedist in een live audio/video verbinding met een reeks aan games, aangepast aan het niveau en de behoefte van uw kind. Uw kind speelt samen met de logopedist games terwijl ze aan de spraak-taalontwikkeling werken. Na elke sessie van 15 tot 20 minuten geeft de logopedist uw kind huiswerk in zijn of haar rugzak. Met de online huiswerkmodule kunnen u en uw kind thuis oefenen op een speelse en leuke manier. In de rugzak zitten op maat gemaakte games voor uw kind om te oefenen. Bij deze oefeningen vindt u geschreven instructies en videoboodschappen van de logopedist. Uw logopedist is 24/7 beschikbaar! De sessienotities van de therapie worden beschikbaar voor u gesteld na iedere sessie. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de therapie van uw kind.

Veilig online

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. U hebt uw eigen wachtwoord die u toegang geeft tot de software en de huiswerkrugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden.

Oefenen met games

Logopedisten die werken met TinyEYE maken logopedie leuker en completer doordat ze elke oefensessie gebruik kunnen maken van de ruim 200 interactieve oefengames die in TinyEYE zitten. De logopedist kiest games uit die passen bij de leeftijd en de belevingswereld van het kind en samen oefenen ze spelenderwijs.

Hoe kunt u beginnen?

Mail ons of bel ons. Klik hier om ons te bereiken.

Direct aanmelden is ook mogelijk: klik  hier

Ook geschikt voor zeer jonge kinderen: Preverbale logopedie

‘Preverbaal’ betekent ‘mondfuncties voordat de spraak en taal op gang zijn gekomen.’ Denk hierbij aan het eten en drinken. Eten en drinken zijn basisbehoeftes. Als deze niet vanzelf gaan bij een kind dan kan het voeden voor ouders een strijd worden. De preverbale logopedist werkt met (zeer) jonge kinderen en hun ouders die in deze fase problemen ervaren.
Problemen waar ouders tegenaan lopen:
‘mijn kind slikt niet goed tijdens het geven van borstvoeding’
‘als ik mijn kind een hapje vast voedsel geef, blijft het in de wangzakken zitten’.
‘mijn kind wil ’s avonds niet meer eten’
‘mijn kind moet telkens kokhalzen als ik brood geef’.
De preverbale logopedist houdt zich bezig met eet- en drinkproblemen bij (zeer) jonge kinderen. Hier hoort ook een stuk communicatie bij. Tijdens het eten geven is de communicatie tussen kind en ouders erg belangrijk.
Bij TinyEYE kunnen wij online consult geven waarbij de logopedist via de webcam meekijkt bij een eet- of drinksituatie in de thuisomgeving. Daarna kan zij tips en adviezen geven om die situatie te verbeteren. Ouders kunnen de tips en adviezen thuis toepassen en er wordt een volgende consult ingepland om te evalueren.

Geschikt voor volwassenen?

Ook volwassenen kunnen behandeld worden met TinyEYE. Wij hebben gespecialiseerde logopedisten die u kunnen helpen.

Vergoedingen

Online logopedie wordt in de meeste gevallen gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. Onze logopedisten helpen u, als u wilt, bij het uitzoeken van de vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider