N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

Onze Nederlandstalige logopedisten 

Onze enthousiaste Nederlandstalige logopedisten staan klaar om u te bedienen TinyEYE Europe heeft meertalige en veelzijdige logopedisten in dienst. U kunt hier kennis maken met onze Nederlandstalige logopedisten. [Klik op hun foto om meer te lezen] Zij geven  in het Nederlands logopedie aan Nederlandse cliënten die niet alleen overal in Europa wonen, maar ook daarbuiten.

Ben jij logopedist en wil jij erbij horen ? Klik dan hier

MILA ROZEMA
NEDERLANDSE & ENGELSE LOGOPEDISTE
Gespecialiseerd in het behandelen van meertaligheid en de pre-verbale ontwikkeling Ik ben tweetalig opgevoed en geef graag behandelingen zowel, in het Nederlands-, als in het Engels. Ik heb het altijd leuk gevonden om verschillen in culturen en talen te bestuderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed en met vertrouwen leert communiceren.
Meer weten? Klik hier of op mijn foto
mila@tinyeye.eu+31636250294
LISETTE VAN DER MOLEN
NEDERLANDSE & DUITSE LOGOPEDISTE
Enthousiast en behulpzaam; deze eigenschappen passen bij mij. Het werken als logopedist geeft mij voldoending, omdat geen dag hetzelfde is. Een goed contact tussen cliënt en logopedist is een belangrijke voorwaarde voor het behalen van resultaat. Daarom is het voor mij van belang dat de cliënt zich snel op zijn/haar gemak voelt.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
lisette@tinyeye.eu+31851301507
NIENKE HOFMAN
NEDERLANDSE LOGOPEDISTE
Communicatie lijkt vaak zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Juist dit inspireert, mij en daagt mij uit om op zoek te gaan naar alle mogelijkheden binnen de logopedie. Voor mij is kwaliteit en professionaliteit binnen mijn vakgebied erg belangrijk. Daarnaast ben ik enthousiast, creatief en empathisch en staat het vertrouwen tussen therapeut en cliënt voorop.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
nienke@tinyeye.eu+31850656189
CHANDRA ROENHORST
NEDERLANDSE LOGOPEDISTE
Door het verbeteren van anderen in de uitspraak van mijn Sri Lankaanse voornaam, maakte dat mijn fascinatie voor taal en de wijze waarop communicatie tot stand komt al vroeg begon. Ik ben een sociaal, betrokken en leergierig persoon. Het werken met uiteenlopende doelgroepen en problematiek, maakt dat ik het vak logopedie uitdagend vind. Ik vind het belangrijk dat ieder, zowel jong als oud, het verdient om zich goed te kunnen uitdrukken. Binnen de mogelijkheden van de cliënt streef ik ernaar om samen een zo prettig en passende behandeling te laten plaatsvinden.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
chandra@tinyeye.eu+31850656189
AYDIN TAGHIPOUR
NEDERLANDSE & ENGELSE & FARSI LOGOPEDISTE
Ik spreek meerdere talen en geef dan ook behandelingen aan kinderen, volwassenen en ouderen in het Nederlands, Engels en Farsi. Het is belangrijk dat kinderen met plezier geholpen kunnen worden, dan staan ze het meest open om dingen te leren. Geen persoon, hulpvraag en problematiek is gelijk, waardoor ik het een uitdaging vind om bij ieder cliënt het beste naar boven te halen.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
www.speechtravel.comaydintf26@gmail.com+31654278081
AMELIEKE SLOT
NEDERLANDSE & ENGELSE LOGOPEDISTE
Empathisch, leergierig en creatief binnen behandeling en onderzoek, dat is wat ik ben! Naast het behandelen in het Nederlands, kan ik behandelen in het Engels. Dit dankzij mijn leerzame stage in Vietnam.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
logopedie.ameliekerenae@gmail.com+31612387767
AMBER KAELEN
NEDERLANDSE, SPAANSE & ENGELSE LOGOPEDISTE
Mijn grote liefde voor talen en mensen helpen heeft me gebracht naar het prachtige land Ecuador. Ik geef online logopedie in het Nederlands, Engels en Spaans aan personen over de hele wereld. Wie weet komen daar nog wel een aantal talen bij in de toekomst!
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
+31850656189iamberlogopedie@gmail.com
WENDY SUTTLE
NEDERLANDSE LOGOPEDISTE
Ik ben erg trots op mijn beroep als logopedist. Wat mij elke keer weer raakt is de dankbaarheid van de cliënten als er vooruitgang is geboekt. Doormiddel van TinyEYE wil ik ontdekken wat ik kan betekenen voor gezinnen die in het buitenland verblijven maar tegen logopedische problemen aanlopen.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
wendylogo.online@gmail.com+31627855969
VALERIA MASLOVA
NEDERLANDSE & ENGELSE LOGOPEDISTE
Ik ben creatief, spontaan, behulpzaam en leergierig in mijn behandelingen. Ik beheers de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. In het verleden heb ik gewerkt met kinderen van 2 tot 18 jaar. Ik haal veel plezier uit het werken met kinderen omdat kinderen eerlijk, vrolijk en leergierig zijn. Ik doe er alles aan om de cliënt zich op zijn gemak te laten voelen tijdens de behandeling.
Meer weten ? Klik hier of op mijn foto
+31 6 2734 0262logopedistonline@gmail.com

Kontakt

Zij gebruiken TinyEYE als behandelmethode in hun werk. Deze logopedisten geven adviezen vanuit het werkveld voor de verbetering van het programma. TinyEYE is daarom nooit af, er wordt altijd gekeken hoe er nog beter bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie aangesloten kan worden. Door hun ervaring met het gebruik van het programma in de praktijk, verzorgen de logopedisten trainingen en bieden ze ondersteuning aan TinyEYE logopedisten in heel Europa. Wil jij erbij horen ? Neem dan contact met ons op!

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Log dan hier in.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501