N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Amanda Kraan

Mijn naam is Amanda Kraan. Ik ben geboren en getogen in Veendam. Een echte noorderling dus. Mijn moedertaal is Nederlands. Daarnaast versta ik het Groningse dialect moeiteloos. Nuchter, vriendelijk en open minded zijn karaktereigenschappen die mij typeren. Mijn grootmoeder zou zeggen: “een vrolijk wicht”.

Op mijn vijfentwintigste heb ik besloten om de opleiding logopedie te gaan volgen. Deze heb ik genoten aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Logopedie leek mij interessant omdat communicatie in mijn ogen essentieel is in het leven. Het internet is niet meer weg te denken in onze samenleving en daarom vind ik het een voorrecht om deel uit te maken van TinyEYE Europe. Geen geografische belemmeringen meer, maar logopedie voor iedereen.

Als logopedist heb ik voornamelijk ervaring in het onderzoeken en behandelen van stem-, slik-, articulatie- en taalproblemen bij volwassenen en ouderen. Deze ervaring heb ik opgedaan bij zorginstellingen. Ieder mens is uniek en ik probeer daar als paramedicus rekening mee te houden en streef naar het leveren van zorg op maat.

Ik denk niet in beperkingen en zie altijd mogelijkheden. Het glas is voor iedereen half vol.

 

Neem contact op

ONLINE LOGOPEDIE

Onine Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

 

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider