N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

AMBER KAELEN

Ik ben een Nederlandse logopedist die in Ecuador woont. Ik ben verhuisd naar deze kant van de wereld omdat ik heel graag anderen help. Buiten mijn behandelingen om ben ik daarom erg actief met verschillende vormen van vrijwilligerswerk.

Toen ik jaren geleden een tijdje vrijwilligerswerk ging doen in Ecuador merkte ik hoe verschrikkelijk het is als je je niet goed kunt uitdrukken in een taal. Deze ervaring heeft me geholpen om extra gemotiveerd mensen met taal en spraakproblemen te helpen. Ik heb hier in dit land ook een van mijn logopedische stages gedaan op een school voor meervoudig gehandicapte kinderen. De dingen die ik daar gezien en geleerd heb, hebben mij nog meer gevormd. Later heb ik in Nederland stage gelopen op een dagbehandelingsgroep voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Ik merkte dat ik echt energie krijg van dit werk.

Talen hebben mij altijd gefascineerd. Ik heb daardoor Engels goed onder de knie gekregen en ik ben ondertussen ook vloeiend in Spaans. Spaans spreek ik elke dag met iedereen om mij heen. Ik geniet van deze mooie, rijke taal. Dus ik behandel graag in deze drie talen, die elk op hun manier speciaal zijn.

 

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Let op: Doordat Flash niet meer ondersteund is door de meeste gangbare browsers (Chrome, Edge, Firefox), heb je een Puffin browser nodig.
Je moet dus eerst van je huidige browser (Chrome, Edge, Firefox) naar een Puffin browser switchen om de huiswerk module te gebruiken
Vraag je logopedist voor advies.

Zodra je in de Puffin browser bent open dan www.tinyeye.eu en kun je dan via button Huiswerk in de Huiswerk inloggen.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501