N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

AMELIEKE RENAE SLOT

 

Hallo! Mijn naam is Amelieke Renae Slot. Ik heb logopedie gestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Ik omschrijf mezelf als empathisch, leergierig en creatief binnen behandeling en onderzoek. Door mijn leergierigheid doe ik naast het werken als logopedist, een Master Neurolinguïstiek in Groningen. Verder hou ik van uitdagingen. Tijdens mijn studie logopedie heb ik stagegelopen in Vietnam. Hier heb ik logopedie gegeven aan kinderen in het Engels. Ik heb veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met verschillende achtergronden en problematiek. Vandaar dat ik niet alleen behandel in het Nederlands, maar ook in het Engels.

 

Door mijn ervaring in het buitenland heb ik geleerd hoe kostbaar het is dat iemand logopedisch hulp kan krijgen. Ik ben daarom gemotiveerd om op het gebied van communicatie, taal en spraak kinderen en volwassen zo goed mogelijk te begeleiden en te stimuleren. Elk mens is weer anders. Ik zie het als een leuke uitdaging om elk kind of ouder de passende zorg en begeleiding te geven die hij of zij nodig heeft. Dankzij TinyEye is logopedie mogelijk voor iedereen. Welke problematiek je hebt, leeftijd of waar je woont, maakt dus niets uit!

 

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Let op: Doordat Flash niet meer ondersteund is door de meeste gangbare browsers (Chrome, Edge, Firefox), heb je een Puffin browser nodig.
Je moet dus eerst van je huidige browser (Chrome, Edge, Firefox) naar een Puffin browser switchen om de huiswerk module te gebruiken
Vraag je logopedist voor advies.

Zodra je in de Puffin browser bent open dan www.tinyeye.eu en kun je dan via button Huiswerk in de Huiswerk inloggen.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501