N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Burcu Simsek-Tazegul

Mijn naam is Burcu Simsek-Tazegul. Als tweetalige logopedist geef ik behandelingen aan kinderen en volwassenen in het Nederlands en Turks. Ik vind het ontzettend leuk om cliënten van verschillende doelgroepen te behandelen met diverse problematieken. Dit zorgt elke keer weer voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast raak ik ook gemotiveerd als ik vooruitgang zie tijdens de behandelingen en dit maakt het werk voor mij nog leuker.

Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende vrijgevestigde praktijken met verschillende doelgroepen. Ik heb vooral veel gewerkt met meertalige cliënten. Het is een voordeel dat ik cliënten (met een Turks achtergrond )die de Nederlandse taal niet (voldoende) beheersen, beter kan begeleiden. Dit zorgt er tevens ook voor dat er geen miscommunicaties ontstaan tussen logopedist en ouders van cliënten. Op deze manier kunnen ouders hun kinderen thuis op de juiste manier begeleiden. Dit zal de ontwikkeling van hun kinderen positief beïnvloeden en daarnaast de behandelingsduur verkorten.

Mensen helpen in hun ontwikkeling is wat mij drijft. Ik ga altijd opzoek naar de kracht van het individu. Mijn ervaring en achtergrond maken dat ik als logopedist snel kan observeren en gericht interventies kan plegen. Ik ben creatief in het bedenken van oplossingen en nauwkeurig in de uitvoering. In mijn werk ben ik altijd geduldig en gemotiveerd om u op de beste manier te helpen.

 

Contact

ONLINE LOGOPEDIE

Online Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider