N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

 Chandra Roenhorst

Mijn naam is Chandra Roenhorst. Ik heb Sri Lankaanse roots en ben Nederlands opgegroeid. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door taal en de wijze waarop communicatie tot stand komt. Dit heeft er (mede) toe geleid dat ik voor het vak logopedie heb gekozen. Ik ben een sociaal, betrokken en leergierig persoon en ben recentelijk afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen.

Voornamelijk heb ik tijdens mijn studie ervaring opgedaan met zowel (jonge) kinderen als adolescenten met spraak-taalproblemen en slikproblemen, zonder en met bijkomende problematiek. Onder andere heb ik gewerkt met meertaligheid, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), verstandelijk en/of (ernstig) meervoudig beperkt. Als logopedist streef ik ernaar om samen met de cliënt, binnen zijn of haar mogelijkheden te zoeken naar een prettige en best passende behandeling. Het communicatief sterker maken van mensen maakt me zeer enthousiast. Hoe klein het doel ook is.

Tevens vind ik het uitdagend om naast de traditionele therapie, buiten de gebaande paden te zoeken om hulp te bieden. Dit heb ik ervaren tijdens mijn langdurige stage in Suriname om ook met weinig middelen te werken in de behandeling op een school voor dove en slechthorende kinderen.

TinyEYE is zeer actueel. Niet alleen in de tijd van nu, maar ook in de toekomst. Logopedie wordt voor het kind of de volwassene, vanuit school of de huiskamer laagdrempelig en toegankelijk gemaakt.

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Let op: Doordat Flash niet meer ondersteund is door de meeste gangbare browsers (Chrome, Edge, Firefox), heb je een Puffin browser nodig.
Je moet dus eerst van je huidige browser (Chrome, Edge, Firefox) naar een Puffin browser switchen om de huiswerk module te gebruiken
Vraag je logopedist voor advies.

Zodra je in de Puffin browser bent open dan www.tinyeye.eu en kun je dan via button Huiswerk in de Huiswerk inloggen.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501