N

Gemak

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Jacqueline Stassen

Als logopediste in Nederland heb ik met veel plezier in mijn allround praktijk gewerkt met kinderen en volwassenen. Samenwerking met andere disciplines, zoals fysiotherapeuten, orthopedagogen en psychologen, heb ik altijd zeer waardevol gevonden.
Tijdens mijn verblijf in het buitenland gedurende de laatste 15 jaar, heb ik zowel in mijn eigen praktijk en als Intern begeleider op de Nederlandse school, veel ervaring opgedaan met meertaligheid en de invloed hiervan op de ontwikkeling van kinderen en jong volwassenen. Ook het meedenken over de juiste school keuze, zowel basisschool, voortgezet onderwijs als vervolg opleidingen kwamen hierbij aan de orde.
Ik geniet wanneer een kind/ jong volwassene merkt, dat een meertaligheid een voordeel voor zijn/haar taal- en kennisverwerving en sociaal emotionele ontwikkeling kan zijn.
Ook uit eigen ervaring met mijn 3 kinderen, weet ik hoe belangrijk het is, om je zo snel mogelijk in een nieuwe taal en cultuur te kunnen redden en adequaat te communiceren.
Ik zie online logopedie als een unieke propositie, om begeleiding in de moedertaal, waar ook ter wereld, te kunnen bieden.

Neem contact op

ONLINE LOGOPEDIE

Onine Logopedia

ONLINE LOGOPEDIE IN NEDERLAND EN BUITENLAND  

 

TinyEYE LOGOPEDIESCAN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

MOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider