N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

 Mila Rozema

Ik ben vrolijk en empathisch. Deze kwaliteiten combineer ik met mijn theoretische kennis, professionaliteit en ambitie zodat ik als logopedist kwalitatief goed werk kan leveren. Ik ben tweetalig opgevoed en geef graag behandelingen zowel, in het Nederlands-, als in het Engels. Ik heb het altijd leuk gevonden om verschillen in culturen en talen te bestuderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed en met vertrouwen leert communiceren. Door communicatie is het mogelijk dat wij samenleven. Of het nou om een volwassene gaat met afasie of een kind dat stottert, ik help mensen graag om vooruit te komen.

Ik heb in het verleden logopedie gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen, individueel en in groepsverband. Ik heb veel plezier gehad met alle doelgroepen. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij iedere doelgroep zodat ik optimale zorg kan bieden en een band kan opbouwen met mijn cliënten.

Sinds 2018 ben ik ook preverbale logopedist. Dit houdt in dat ik kinderen van 0-2 jaar en hun ouders begeleid bij eet- en drinkproblemen. Het is erg prettig voor ouders als zij op elk moment een online consult kunnen aanvragen. Ik help hen live via de TinyEYE verbinding. 

Verder hou ik van zingen, dansen en theater. Ik ben graag expressief bezig. Dit integreer ik ook in mijn vak.
Naast het behandelen, werk ik graag mee aan nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied logopedie. Dit is ook één van de redenen waarom ik graag bij TinyEYE werk. Ik zie een toekomst in online logopedie. Ik ben er van overtuigd dat online logopedie de zorg transparanter zal maken.

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Huiswerk
close slider

Heb je een huiswerk account om zelf te oefenen?
Let op: Doordat Flash niet meer ondersteund is door de meeste gangbare browsers (Chrome, Edge, Firefox), heb je een Puffin browser nodig.
Je moet dus eerst van je huidige browser (Chrome, Edge, Firefox) naar een Puffin browser switchen om de huiswerk module te gebruiken
Vraag je logopedist voor advies.

Zodra je in de Puffin browser bent open dan www.tinyeye.eu en kun je dan via button Huiswerk in de Huiswerk inloggen.Wil je inloggen in de TinyEYE therapie software MONARCH? Gebruik dan TAB "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501

Mijn TinyEYE
close slider

 

LOGIN in TinyEYE therapie software MONARCH: Click  hier

Wil je naar de Huiswerk ? Gebruik TAB "Huiswerk"

Problemen met inloggen ? bel +31 851 301 501 

 

TinyTaalTool
close slider

Tiny Taal Tool

LOGIN hier

Met de TinyTaalTool kunnen wij elk kind op de basisschool screenen en weet onze logopedist al na 12 minuten of er sprake is van toekomstige spraak- en taalproblematiek.

Zoek je de TinyEYE therapie software?

Wil je niet inloggen bij onze screening-tool, maar ben je juist op zoek naar onze therapie software? Ga naar tab "Mijn TinyEYE"

Problemen met inloggen? bel +31 851 301 501