Aanmelden

Hallo! Ik ben
Aydin Taghipour.

Mijn naam is Aydin Taghipour en ben sinds mei 2019 werkzaam als all-round logopedist bij TinyEYE. Ik behandel taal/spraakproblemen (waaronder meertaligheid), afwijkende mondgewoonten, kinderen/volwassenen die stotteren, stemproblemen hebben, moeite hebben met executieve functies, begrijpend lezen en lees- en spellingsproblemen. Ik heb affiniteit met kinderen, maar ook met volwassenen/ouderen met neurologische aandoeningen. Gedurende mijn opleiding (2012-2016) heb ik een minor gedaan in Afasie, Dysarthrie en Dysfagie. Verder spreek ik meerdere talen. Ik geef behandelingen in het Nederlands, Engels, Farsi en momenteel ben ik Spaans aan het leren.

Het is belangrijk dat kinderen met plezier geholpen kunnen worden, dan staan ze het meest open om dingen te leren. Het leuke aan het werken als logopedist, vind ik de diversiteit. Geen persoon, hulpvraag en problematiek is gelijk, waardoor ik het een uitdaging vind om bij ieder cliënt het beste naar boven te halen. Niet alleen een goede begeleiding van het kind, maar ook van de ouders vind ik belangrijk en uitdagend. Daarnaast is afstemming tussen ouders en de leerkrachten van groot belang en ik probeer hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat er in de klas wordt aangeboden. Bovendien is er nauw contact met andere disciplines als huisarts, cb-arts en IB-er.

Om mijn logopedische kennis en kunde optimaal te houden, volg ik na- en bijscholingen. Tevens ben ik lid van een kwaliteitskring. Ik heb de cursus oro-myofunctionele therapie (omft) gevolgd en de cursus ‘De lees- en spellingsspecialist PO/VO’. Hierdoor kan ik kinderen en volwassenen hulp bieden op het gebied van afwijkend mondgedrag en lees- en spellingsproblemen.
Mijn hobby’s zijn reizen, dansen en tekenen. Ik hou ervan om lekker creatief bezig te zijn en dat kan zeker bij TinyEYE. Daarnaast geeft het mij de mogelijkheid om reizend te werken en zo ook cliënten in het buitenland te behandelen. Online logopedie is de weg naar de toekomst!

Cursussen/Lezingen:

– Dag van de Logopediewetenschap (2015)
– Capita Selecta-lezing: De logopedische behandeling van kinderen met eet- en slikproblemen: wat weten we?
– Alumnidag opleiding Logopedie
– Basiscursus Oro-myofunctionele therapie (OMFT) (2017)
– Cursus ‘De lees- en spellingsspecialist PO/VO’ (2019)

Contact opnemen met Aydin ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE