Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Suzan Tokaç.

Als Manager Research &  Development bij TinyEYE Europe ben ik verantwoordelijk voor de verbetering van de methoden en technieken die worden toegepast door TinyEYE Europe en TinyEYE Europe Logopedisten. Het volgen van de nieuwste onderzoeksresultaten in het veld, het implementeren ervan in ons werk en het ontwikkelen van nieuwe technologieën volgens de behoeften van onze klanten is cruciaal voor ons.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de openbare communicatiekanalen van TinyEYE Europe, zoals onze website en informatiebrochures. Deze producten zijn bedoeld om de barrières tussen logopedische diensten en personen die ze nodig hebben weg te nemen.

Ben je een moedertaalspreker van een andere taal dan het Nederlands en heb je informatie nodig over je taal en/of het verbeteren van je Nederlands? Ben je meertalige logopedist (of studeer je ervoor)?Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Contact opnemen met Suzan?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE