Aanmelden

Hallo! Ik ben Suzan D Tokaç-Scheffer.

Het volgen van de nieuwste onderzoeksresultaten in het veld, het implementeren ervan in ons werk en het ontwikkelen van nieuwe technologieën volgens de behoeften van onze klanten is cruciaal voor ons. Als Manager Research &  Development bij TinyEYE Europe ben ik verantwoordelijk voor de verbetering van de methoden en technieken die worden toegepast door TinyEYE Europe en TinyEYE Europe Logopedisten.

Ik ben ook verantwoordelijk voor de openbare communicatiekanalen van TinyEYE Europe, zoals onze website en informatiebrochures. Deze producten zijn bedoeld om de barrières tussen logopedische diensten en personen die ze nodig hebben weg te nemen.

Heeft u een innovatief idee of product wat toegepast kan worden voor online logopedie? Werkt u in een vakgebied of heeft u een functie, waar samenwerking met TinyEYE Europe mogelijk zou zijn, zoals ontwikkeling specialist, software engineer of marketing consultant?
Ik bespreek graag de kansen en mogelijkheden die we elkaar kunnen bieden, neem gerust contact met mij op!

Contact opnemen met Suzan?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE