Hallo! Ik ben
Chandra Roenhorst.

Mijn naam is Chandra Roenhorst. Ik heb Sri Lankaanse roots en ben Nederlands opgegroeid. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door taal en de wijze waarop communicatie tot stand komt. Dit heeft er (mede) toe geleid dat ik voor het vak logopedie heb gekozen. Ik ben een sociaal, betrokken en leergierig persoon en ben recentelijk afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen.

Voornamelijk heb ik tijdens mijn studie ervaring opgedaan met zowel (jonge) kinderen als adolescenten met spraak-taalproblemen en slikproblemen, zonder en met bijkomende problematiek. Onder andere heb ik gewerkt met meertaligheid, Autisme Spectrum Stoornis (ASS), verstandelijk en/of (ernstig) meervoudig beperkt. Als logopedist streef ik ernaar om samen met de cliënt, binnen zijn of haar mogelijkheden te zoeken naar een prettige en best passende behandeling. Het communicatief sterker maken van mensen maakt me zeer enthousiast. Hoe klein het doel ook is.

Tevens vind ik het uitdagend om naast de traditionele therapie, buiten de gebaande paden te zoeken om hulp te bieden. Dit heb ik ervaren tijdens mijn langdurige stage in Suriname om ook met weinig middelen te werken in de behandeling op een school voor dove en slechthorende kinderen.

TinyEYE is zeer actueel. Niet alleen in de tijd van nu, maar ook in de toekomst. Logopedie wordt voor het kind of de volwassene, vanuit school of de huiskamer laagdrempelig en toegankelijk gemaakt.

Contact opnemen met Chandra?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189