Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Hilal Akkus-Güler

Sinds 2018 studeer ik aan de Hogeschool te Rotterdam en ben inmiddels al bijna afgestudeerd.
Ik ben geboren en getogen in Woerden en ben van Turkse komaf. Ik spreek vloeiend Nederlands en Turks.

Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan als logopedist. Ik heb op een speciaal basisonderwijs kinderen mogen diagnosticeren en behandelen met spraak-, taal- gehoorstoornissen en afwijkende mondgewoonten. Mijn afstudeerstage heb ik in een verpleeghuis afgerond waarbij ik volwassenen heb gediagnosticeerd en behandeld op het gebied van; slik- en kauwproblemen, (neurologische)taal-spraakproblemen (afasie, dysartrie, dysfagie, de ziekte van Parkinson), stem- ademproblemen en problemen met mondzorg. Daarnaast heb ik aan vmbo studenten dysfagie scholingen mogen geven tijdens mijn afstudeerstage.

Ik ben zelf meertalig opgevoed (Nederlands & Turks), waardoor ik geïnteresseerd was in het behandelen van meertalige kinderen. Hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding de minor meertaligheid gevolgd.

Ik ben erachter gekomen, dat mijn interesses eigenlijk bij alle doelgroepen ligt, omdat ik het leuk vind om anderen te helpen zowel volwassenen als kinderen. Ik kijk ernaar uit om bij TinyEYE het team te versterken!

Contact opnemen met Hilal?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE