Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Hilal Korkmaz.

Momenteel ben ik derdejaars logopediestudente aan de hogeschool Windesheim. Ik verwacht januari 2022 mijn minor ‘kinderen met taalontwikkelingsstoornissen’ afgerond te hebben. Daarnaast ben ik meertalig opgevoed, waarvan Turks mijn moedertaal is.

Voorheen heb ik als vooropleiding tandartsassistente afgerond. Mijn motivatie om de overstap naar logopedist te maken was, omdat spraak en taal mij enorm aanspreekt. Ook vind ik het erg leuk om met mensen te werken en wat voor hen te gaan betekenen.

Als persoon ben ik sociaal, leergierig en flexibel. Ook ben ik een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan samenwerken en functioneren. Dit gaat ervoor zorgen dat ik als assistent mijn collega logopedisten goed kan ondersteunen.

Tot slot vind ik het ontzettend leuk dat TinyEYE mij de kans heeft gegeven om al mijn geleerde kennis toe te passen en mezelf nog verder te ontwikkelen. Ik hoop jullie te ontmoeten.

Contact opnemen met Hilal ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE