Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Ilayza Tromp.

Ik kom uit Aruba en ik ben in 2018 naar Nederland verhuisd om verder te studeren. In 2019 ben ik begonnen met de studie HBO logopedie op Hogeschool Rotterdam. Logopedie sprak mij aan omdat toen ik klein was, was ik lid van een toneelvereniging op Aruba, Mascaruba. Ik speelde in verschillende toneelstukken onder andere Roodkapje en Anansi de spin. Hier heb ik veel over de stem en ademhaling en articulatie geleerd. Een logopedist werkt hier ook mee, ik vond dat heel interessant. Zo heb ik besloten dat ik logopedist wil worden. Na mijn stageperiodes werd het duidelijk dat mijn interesses bij neurologische aandoeningen liggen, ik vind het fascinerend hoe de hersenen werken. Ook meertaligheid en gebarentaal vind ik erg interessant.

Zelf ben ik meertalig opgevoed, de talen die ik beheers zijn Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans. Communicatie brengt mensen samen, als iemand daar moeite mee heeft, kan dat heel moeilijk zijn. Met TinyEYE hoop ik daar een helpende hand te kunnen bieden en daar ben ik dankbaar voor.

Contact opnemen met Ilayza?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE