Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Jodey Pennaertz.

Momenteel zit ik in de afstudeerfase van mijn opleiding logopedie aan het Windesheim. Gedurende mijn stages heb ik het voorrecht gehad om met diverse groepen kinderen, volwassenen en doelgroepen te werken. Mijn ervaringen en interesses omvatten een breed scala aan spraak-, stem- en taalproblemen. Ik geniet van de uitdagingen die elke unieke situatie met zich meebrengt.
Mijn affiniteit aan logopedie wordt ook weerspiegeld in mijn vrije tijd, waarin ik mijn passie voor muziek beleef door cello te spelen. Voor mij is logopedie een prachtig vak, omdat ik anderen kan helpen door daadwerkelijk een verschil te maken. Logopedie is een reis van begrip, communicatie en herstel. Het creëren van een ondersteunende en aangename omgeving tijdens behandelingen staat voor mij centraal.
Door mijn rol als logopedie-assistent bij TinyEYE kan ik anderen ondersteunen bij het verbeteren van hun communicatie en het bevorderen van hun welzijn. Ik kijk ernaar uit om deze reis samen te beginnen!

Contact opnemen met Jodey?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE