Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Jody Dijkstra

Hallo! Ik ben Jody Dijkstra

Na het afronden van mijn opleiding in de toerisme branche ben ik opzoek gegaan naar een opleiding die goed bij mij past. De keuze was snel gemaakt en zo ben ik in 2019 gestart met de opleiding logopedie aan de hogeschool Utrecht. Met veel plezier ga ik nu mijn laatste studiejaar in.

Gedurende de opleiding ben ik erachter gekomen dat mijn interesses liggen bij het behandelen van kinderen die problemen ervaren in de communicatie. Communiceren is voor ieder mens een basisbehoefte en dit kan op verschillende manieren. Als logopedie-assistent wil ik graag mijn bijdrage leveren om ieder kind zo goed mogelijk te helpen met het verbeteren van de communicatie.

Tijdens mijn stages heb ik mijn kennis kunnen toepassen in de praktijk. Ik heb ervaring opgedaan in het onderzoeken en het behandelen van verschillende doelgroepen en logopedische problematieken.

TinyEYE biedt mij de perfecte kans om mijzelf verder te ontwikkelen als logopediste naast het afronden van mijn studie. Met mijn positieve instelling, kennis en vaardigheden ga ik voor het behalen van succes tijdens de behandelingen.

Contact opnemen met Jody?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE