Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Laney Kuis.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Al bijna vier jaar lang volg ik met veel plezier de opleiding. De tijd vliegt voorbij. Het einde is al bijna in zicht…

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik een baan wilde die gericht was op het helpen van mensen. Logopedie sluit hier perfect bij aan! Het was gelijk raak.
Communicatie is voor ons zeer vanzelfsprekend. We begrijpen wat er tegen ons wordt gezegd en we kunnen onze boodschap gemakkelijk overbrengen naar onze gesprekspartners.

Maar wat nou, als dat communiceren niet vanzelfsprekend is? Juist die mensen wil ik gaan helpen. Door samen, tijdens de behandelingen op een speelse manier de opgestelde doelen na te streven. Zodat ook voor hen communiceren weer vanzelfsprekend wordt.

Ik heb tijdens de opleiding stage gelopen bij verschillende praktijken waar ik vooral met kinderen heb gewerkt.
Tijdens deze stages heb ik onwijs veel geleerd. Ik ben erg enthousiast over het vak en ben blij dat TinyEYE mij de kans biedt om als logopedie assistent aan de gang te gaan.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten, wie weet tot gauw!

Contact opnemen met Laney?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE