Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Lieke Dollekamp.

Toen ik 19 was en de Hotelschool had afgerond ging ik opzoek naar een studie die meer bij mijn interesses paste en zo ben ik bij Logopedie aan de Hogeschool Utrecht terecht gekomen. Momenteel zit ik in het derde leerjaar en heb het ontzettend naar mijn zin.

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen hoe belangrijk de taal is en hoe lastig het kan zijn als je er niet over beschikt. Daarom vind ik het bijzonder dat wij worden opgeleid om mensen, van jong tot oud, te kunnen helpen met taal- of spraakproblemen.

Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan en heb ik ook een aantal stages gelopen in verschillende praktijken.

Ik ben aan het onderzoeken waar mijn passie ligt in het vakgebied en wil graag meer ervaring opdoen in de praktijk naast mijn studie. Toen TinyEYE op mijn pad kwam leek dit mij ook de perfecte kans om mijzelf verder te ontwikkelen als logopediste en om kinderen te kunnen helpen.

Ik ben een open persoon, ik ben vrolijk en empathisch wat goed te pas zal komen tijdens het geven van behandelingen. Ik haal veel energie uit het behalen van succes wat ook mijn doel is bij het geven van de behandelingen.

Contact opnemen met Lieke?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE