Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Mefkure Ozdemir.

Oh leuk dat je logopedie studeert, dan leer je kinderen vast aan hoe ze de /r/ moeten uitspreken.” In de tijd dat ik pas was begonnen met het studeren van logopedie kreeg ik vaak deze uitspraak te horen. Het klopt zeker logopedisten leren kinderen, jongeren en volwassenen een klank aan die zij nog niet kunnen uitspreken. Alleen is logopedie zoveel meer dan alleen klanken verwen. Er komt zoveel bij kijken om comfortabel te kunnen praten met mensen. Algemeen kunnen communiceren kan niet beschouwd worden als vanzelfsprekend.

Logopedie is een vakgebied die zich richt op; persoonlijke communicatie, stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Zo kan er aan alle leeftijdsgroepen zoals; baby’s, peuters/kleuters, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met diverse problematiek hulp aangeboden worden. Dit maakt het beroep veelzijdig en dynamisch waardoor ik voor de opleiding logopedie heb gekozen.

Gedurende mijn stages geeft het één op één begeleiden van kinderen en samen een vooruitgang boeken mij een enorm voldaan gevoel. Hen zien groeien op school en hun sociale kring, laat zien wat voor essentie logopedie heeft. Persoonlijk ben ik tweetalig opgevoed, Nederlands en Turks, waardoor mijn interesse voornamelijk bij spraak, taal en meertaligheid zit. Blijven innoveren en ontwikkelen is een belangrijk aspect in de logopedie. Bij TinyEYE kan dit gerealiseerd worden en geeft het online behandelen meer uitzicht op de veranderingen in ons dagelijkse leven.

Als logopedie-assistente kijk ik er ontzettend naar uit om jullie online te ontmoeten!

Contact opnemen met Mefkure?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE