Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Meritta Reyad

In Juli 2021 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Tijdens mijn tijd in de kinderopvang heb ik mogen ervaren hoe leuk het is om met kinderen te werken. In mijn afstudeer jaar heb ik verschillende meertalige kinderen begeleid die moeite hadden met de Nederlandse taal. Hier is mijn interesse in de taalontwikkeling erg gegroeid.

Zelf ben ik ook meertalig opgegroeid. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, maar Egyptisch van afkomst. Ik spreek vloeiend Arabisch (Egyptisch dialect), Nederlands en Engels.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om Nederlands te leren als je thuis nog een andere taal spreekt. Ik heb hier op de bassischool veel ondersteuning gekregen van verschillende leerkrachten en ook logopedisten. Ik ben erg dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen, deze hulp wil ik ook graag bieden aan andere kinderen die het nodig hebben.

Na een jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk heb ik gekozen voor logopedie. In september 2021 ben ik begonnen met de opleiding aan het Fontys in Eindhoven. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van spraak en taal. Ik vind het erg leuk om met kinderen en volwassenen te werken. Als persoon ben ik leergierig, sociaal, creatief en flexibel.

Tot slot ben ik erg dankbaar dat TinyEYE mij de kans heeft gegeven, om al mijn geleerde kennis toe te mogen passen. Ik kijk er erg naar uit om nog meer te leren, te groeien en jullie te mogen ontmoeten!

Contact opnemen met Meritta?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE