Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! ik ben Merlyn Arifin.

In 2020 heb de opleiding European Language and Cultures afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen met Spaans als hoofdtaal en het profiel Language and Society. Tijdens deze studie heb ik ook een semester in Valencia gestudeerd, waar ik vloeiend Spaans heb leren spreken. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in andere talen en culturen, maar tijdens mijn studie merkte ik dat ik taalkunde ook ontzettend interessant vind.

Na mijn bachelor besloot ik om de Master Neurolinguïstiek te volgen. Ik kreeg de mogelijkheid om deze te combineren met de studie logopedie aan de Hanzehogeschool Groningen en dit trok me erg aan, omdat ik graag in contact ben met mensen en zo iemand direct kan helpen. Toen ik eenmaal begonnen was, merkte ik dat ik dit echt leuk en interessant vind!
Ik denk dat communicatie zo’n belangrijk deel is van ons leven en ik vind het ontzettend mooi als ik mensen hierbij kan helpen, al helemaal in verschillende talen.

Ik ben communicatief, enthousiast en betrokken. Met deze kwaliteiten kan ik bij TinyEYE als logopedist assistent mijn collega’s ondersteunen, de theorie in de praktijk brengen en ervaring opdoen, zonder dat afstand een rol speelt.

Contact opnemen met Merlyn ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE