Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Naomi Stiekema.

In 2018 ben ik begonnen aan de logopedie opleiding aan de Hanzehogeschool te Groningen.

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt en het einde van de opleiding komt al langzaamaan in zicht. In 2020 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met TinyEye tijdens het online NVLF-jaarcongres. Versnelt doorgespoeld naar het jaar 2022 heb ik contact gelegd met TinyEye en ik kreeg de kans aangeboden om ervaring op te doen als logopedie-assistent. Een uitgelegen kans om voor mijn afstuderen al meer ervaring op te mogen doen en te ondervinden welke specialisaties ik na mijn afstuderen graag zou willen volgen. De keuze is reuze namelijk in logopedie. 😉

Doordat er zich juist zoveel logopedische problematieken kunnen voordoen maakt het dit werk afwisselend en een dankbaar beroep. In de maatschappij van tegenwoordig wordt verwacht dat je communicatief vaardig bent en wanneer zich daar bijvoorbeeld bij jonge kinderen al problemen in voordoet, is het zaak om daarmee aan de slag te gaan. Je gunt ieder mens en dus ook ieder kind een volwaardige communicatie die bestaat uit het zich kunnen uiten en kenbaar maken van zijn of haar noden, wensen, meningen en gedachtes.

In samenwerking met mijn collega’s zorgen we voor kwaliteit van logopedische zorg wat voor iedereen toegankelijk is, ongeacht of u zich in Nederland of in het buitenland bevindt.

Samen met mij als logopedie-assistent en u of uw kind zorgen we samen voor 100% inzet en plezier tijdens de behandelingen!

Wie weet tot online in de logopedie behandelkamer!

Contact opnemen met Naomi?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE