Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Perihan Bozkurt.

Momenteel ben ik tweedejaars logopediestudente aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en werk ik momenteel in de kinderopvang.

Mijn neefje ging langs de logopedist en hierdoor maakte ik kennis met logopedie.

Ik ben mij gaan verdiepen in het vak. Daarnaast heb ik met een aantal logopedisten meegekeken. Met kinderen werken vond ik altijd al leuk, maar 1 op 1 kinderen begeleiden vind ik veel leuker. Toen wist ik het vrijwel zeker dat ik logopedist wilde worden.

De ontwikkeling kunnen volgen van een kind en een bijdrage hieraan kunnen leveren, geeft mij veel voldoening en de positieve energie van de kinderen is onmisbaar. Dit maakt het vak ook leuker.

Spelenderwijs leren kinderen het meest en dit is een fijne manier van werken.

TinyEYE geeft deze mogelijkheid en daarom kijk ik er naar uit om de kinderen te kunnen helpen met al mijn kennis die ik tot nu toe heb opgedaan.

Contact opnemen met Perihan?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE