Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Shaya Karuppiah.

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben sinds 4 jaar oud in Nederland, en geboren in Sri Lanka. Dit hoor je misschien niet vaak, maar het is een klein eiland in Azië net onder India. Daar spreken ze Tamil in het Noorden, wat ikzelf spreek naast Nederlands en Engels. 

Ik ben in 2019 begonnen aan de opleiding Logopedie in Groningen. Logopedie sprak me aan omdat je op gebied van communicatie mensen kan helpen zichzelf te verbeteren. Ik heb gemerkt dat communicatie heel erg belangrijk is in onze samenleving, jong en oud. Denk maar aan een band kunnen scheppen met de mensen om je heen. Of de basisbehoefte om hongergevoel aan te kunnen geven bij baby’s. Stem, spraak & taal spelen een grote rol.

Voorheen heb ik gewerkt als helpende in de zorg, en verpleegkunde gestudeerd. Hier heb ik kwaliteiten ontwikkeld die ik meeneem als TinyEYE assistente, zoals empathie tonen, doelgericht en probleemoplossend te werk gaan, samenwerken en hierdoor vooral duidelijk communiceren!

Ik koos uiteindelijk voor logopedie, want ik merk dat ik taal, spraak en stem toch interessanter vindt en zo meer geboeid te werk ga. 

Wat ik goed vind aan TinyEYE is dat het niet alleen betrokken is op de Nederlandse taal, maar meerdere. Alle talen zijn belangrijk, en hier geeft TinyEYE aandacht aan. Uiteindelijk hoop ik via TinyEYE velen, Nederlandstalig of meertalig, kan helpen hun taal- en spraakvaardigheden te verbeteren!

Contact opnemen met Shaya ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE