Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Simone Eisinga.

Al op jonge leeftijd ik dat ik het liefste met kinderen wilde gaan werken. Als mij gevraagd werd wat ik later wilde worden zei ik steevast ´juf!´ Tijdens mijn opleiding onderwijsassistent kwam ik erachter dat ik liever individueel met kinderen wil werken. De opleiding Logopedie sluit daar perfect bij aan en ik volg de opleiding met veel plezier.

Mijn interesses liggen bij o.a. taalontwikkelingsstoornissen en articulatieproblemen. Ook ben ik erg
geïnteresseerd in de Nederlandse gebarentaal. Doormiddel van het volgen van een minor heb ik mezelf hierin aan het verdiept.

Het werk als logopedie assistent bij TinyEYE is een mooie kans om ervaring op te doen. Ik ben geduldig, creatief en beschik over een goed empathisch vermogen. Met deze kwaliteiten en de
kennis en vaardigheden die ik de afgelopen tijd heb opgedaan wil ik waardevolle ondersteuning bieden aan mijn collega logopedisten.

Contact opnemen met Simone?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE