Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Tessa van der Veen!

Ik studeer logopedie aan de Hanze Hogeschool Groningen en tegelijkertijd volg ik de pre-master Klinische Neurolinguïstiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens mijn stage heb ik te maken gehad met verschillende doelgroepen. Zo heb ik kinderen op het speciaal basis onderwijs behandeld, maar ook volwassenen met verschillende problematieken. Tijdens mijn stage heb ik verschillende spraak- , stem- en taalproblemen behandeld. Verder vind ik het belangrijk om een rustige en prettige sfeer te creëren in de behandeling, zodat de cliënt actief de behandeling kan volgen. Mijn interesses liggen daarnaast erg breed, zo vind ik het leuk om met alle verschillende leeftijden te werken.

Door werkzaam te zijn als logopedie assistent kan ik meer ervaring opdoen in het behandelen van verschillende problematieken. Hierdoor ontwikkel ik mij als logopedist. Ik vind het fijn om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van iemands leven en haal hier veel plezier uit. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Contact opnemen met Tessa?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE