Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Zeliha Atakay!

2021 was het jaar toen ik ben gestart met de opleiding logopedie aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar en heb ik het erg naar mijn zin. Ik ben geboren en getogen in Almelo en ben ik van Turkse komaf. Zelf ben ik dan ook meertalig opgevoed, de talen die ik vloeiend spreek zijn Nederlands en Turks.

Voordat ik startte met de opleiding had ik nog niet het besef hoe belangrijk communicatie en taal is voor een mens, ik zie het als één van de grootste basisbehoeften. Je kunt je voorstellen hoe frustrerend en moeilijk dit kan zijn als je problemen ervaart tijdens het communiceren met een ander, denk hierbij aan jezelf niet kunnen uiten bij een ander en niet (goed) verstaanbaar zijn voor de ander. Daarom vind ik het geweldig dat wij als logopedie studenten worden opgeleid om iedereen te helpen met taal- of spraakproblemen of andersoortige communicatieproblemen. Ik vind het mooi dat ik een positieve rol kan spelen in de ontwikkeling van een kind wanneer hij/zij hierin problemen ervaart, want iedereen verdient het om zichzelf te kunnen uiten. Met de juiste hulp, krijgen jonge cliënten dan ook een groter verzekerd zelfbeeld, hier haal ik dan ook enorm veel voldoening uit.

Ik vind het geweldig dat TinyEYE ons als logopedie studenten de kans biedt om verder te ontwikkelen als toekomstige logopediste. Vooral ook de vele ervaringen die ik ga opdoen in de praktijk naast het studeren. Zelf ben ik nog zoekende naar de doelgroep en het vakgebied waar ik me uiteindelijk in wil specialiseren. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om als logopedie assistent te werken bij TinyEYE, het is enorm leuk en bijzonder om te zien hoe anders elk kind is en hoe anders de ontwikkeling (op gebied van taal en spraak) van elk kind verloopt.

Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben geduldig, communicatief vaardig en best creatief, deze eigenschappen gebruik ik dan ook graag tijdens de behandelingen. Ik hoop hieruit veel te leren en zoveel mogelijk kinderen te helpen.

Contact opnemen met Zeliha?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE