Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Zoë Erkelens.

In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Utrecht. Bij het kiezen van een opleiding wilde ik graag een vakgebied kiezen gericht op het helpen van mensen. Logopedie sprak mij toen meteen aan! Verschillende doelgroepen, contact met mensen en voor hen van betekenis kunnen zijn maakte de keuze voor de opleiding Logopedie alleen maar makkelijker.

Tijdens mijn stageperiode in jaar twee heb ik ervaring opgedaan in verschillende logopedische problematiek bij kinderen en mocht ik een paar keer meekijken bij afasiepatiënten en stemproblematiek bij volwassenen. Wanneer ik afgestudeerd ben wil ik me graag specialiseren in stemproblematiek.

Door als logopedie-assistente werkzaam te zijn bij TinyEYE kan ik meer ervaring opdoen in het werkveld. Ik ben dankbaar dat ik mij hier kan ontwikkelen als toekomstige logopediste! Ik ben geduldig, betrokken en creatief. Deze competenties gebruik ik graag tijdens de behandelingen.

Contact opnemen met Zoë?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE