N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Caroline Müller

Nadat ik als logopedist in Groningen was afgestudeerd, ben ik begonnen met werken in een vrije vestiging in Berlijn. Ik vond het al steeds leuk om nieuwe landen, talen en culturen te leren kennen. Het werk als logopedist doe ik met heel veel plezier. De uitdagingen en het groot spectrum van de verschillende therapiemogelijkheden, welke het beroep meebrengen, vindt ik inspirerend. Ik werk veel met jonge kinderen op het gebied van taalontwikkeling en ondersteun schoolkinderen bij het leren en verbeteren van hun lees- en schrijfvaardigheden. Ook het werk met stempatiënten en oudere mensen is heel interessant en geven me veel voldoening.

Ik vind het belangrijk dat de cliënten plezier hebben door de afwisseling in de therapie hebben en het nut van oefenen erkennen.

Ik waardeer het direct contact met mijn cliënten – en ik wil ook participeren aan de nieuwe ontwikkelingen van de logopedie. Ik vindt dat telelogopedie een grote voortgang en winst voor de logopedie is. Daarom ben ik heel blij dat ik de mogelijkheid heb om voor TinyEYE te werken, en hiermee ook u en uw familieleden op deze weg een therapie te kunnen bieden.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider