Ik ben een…

Word logopedist
bij TinyEYE Europe.

TinyEYE Europe geeft jou als professioneel logopedist de mogelijkheid jouw eigen logopediepraktijk te runnen. Als logopedist, aangesloten bij TinyEYE Europe, bepaal jij wanneer je wilt werken en vanaf welke plek. Kortom, je krijgt alle ruimte om jouw passie en ervaring als logopedist honderd procent online in te zetten. Samen bouwen we aan een internationaal netwerk vol expertise dat een nieuw tijdperk voor de logopedie inluidt.

De TinyEYE software. Zo ondersteunt het jou als logopedist.

TinyEYE Europe.
Aangenaam.

In haar werk als logopediste zag Elisa Gielen dat er steeds meer wachtlijsten begonnen te ontstaan binnen de logopedie. Ook merkte ze problemen in de therapietrouw en het maken van huiswerk onder cliënten. Samen met ingenieur Paul Jenkins zocht ze naar een oplossing, die ze uiteindelijk vonden in Canada. In 2009 maakten Paul en Elisa kennis met Marnee Brick en haar broer Greg Sutton, de oprichters van TinyEYE Canada. In Canada is het heel gebruikelijk dat logopedisten werken via online logopedie (telelogopedie) en de aanpak van TinyEYE Canada blijkt hierin zeer succesvol.

Laatste nieuws.

Bekijk alle artikelen

Wat je voorgangers
ervan vonden.

Bekijk alle recensies

Met de TinyTaalTool
ben je er snel bij.

Wij werken met logopedisten die de nieuwste methodiek gebruiken om taalachterstand op te sporen: de TinyTaalTool. TinyEYE Europe biedt alle gecertificeerde scholen de TinyTaalTool aan. Met de TinyTaalTool kan ieder kind op de basisschool online gescreend worden en kan de online logopedist al na 12 minuten aangeven of er mogelijk sprake is van een taalachterstand.