Контакти

Ik ben een…

Логопедія для дітей

Часто буває так, що  дитині складно оволодіти  навичками спілкування або вона має проблеми із звукотворенням.  З TinyEYE Ви можете вирішити  ці проблеми мови і мовлення дитини.  Наші логопеди також пропонують ефективні програми для дітей-білінгвів.  Наприклад, ми розвиваємо телелогопедію для дітей різними мовами, зокрема англійською, нідерландською, українською, іспанською, турецькою, французькою, німецькою, африканською, польською.

Word logopedist
bij TinyEYE Europe.

TinyEYE Europe geeft jou als professioneel logopedist de mogelijkheid jouw eigen logopediepraktijk te runnen. Als logopedist, aangesloten bij TinyEYE Europe, bepaal jij wanneer je wilt werken en vanaf welke plek. Kortom, je krijgt alle ruimte om jouw passie en ervaring als logopedist honderd procent online in te zetten. Samen bouwen we aan een internationaal netwerk vol expertise dat een nieuw tijdperk voor de logopedie inluidt.

De TinyEYE software. Zo ondersteunt het jou als logopedist.

TinyEYE Europe.
Aangenaam.

In haar werk als logopediste zag Elisa Gielen dat er steeds meer wachtlijsten begonnen te ontstaan binnen de logopedie. Ook merkte ze problemen in de therapietrouw en het maken van huiswerk onder cliënten. Samen met ingenieur Paul Jenkins zocht ze naar een oplossing, die ze uiteindelijk vonden in Canada. In 2009 maakten Paul en Elisa kennis met Marnee Brick en haar broer Greg Sutton, de oprichters van TinyEYE Canada. In Canada is het heel gebruikelijk dat logopedisten werken via online logopedie (telelogopedie) en de aanpak van TinyEYE Canada blijkt hierin zeer succesvol.

Wat je voorgangers
ervan vonden.

Bekijk alle recensies

Met de TinyTaalTool
ben je er snel bij.

Wij werken met logopedisten die de nieuwste methodiek gebruiken om taalachterstand op te sporen: de TinyTaalTool. TinyEYE Europe biedt alle gecertificeerde scholen de TinyTaalTool aan. Met de TinyTaalTool kan ieder kind op de basisschool online gescreend worden en kan de online logopedist al na 12 minuten aangeven of er mogelijk sprake is van een taalachterstand.

Online logopedie

Bij het verhelpen van spraakproblemen of het wegwerken van een taalachterstand, is de online logopedie van TinyEYE een effectieve manier met een groot aantal voordelen. In de eerste plaats beschikken we over een team met professionele logopedisten die zowel in het Nederlands als in het Engels, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans, Pools en Russisch werken. Daarnaast heb je met onze online logopedie niet te maken met wachtlijsten waardoor je bij ons direct geholpen wordt!

TinyEYE online logopedie

Met de veelzijdige en doelgerichte TinyEYE online logopedie, ben je verzekerd van een effectieve aanpak om problemen met taal en spraak op te lossen. Een ander voordeel van onze logopedie is dat je deze vorm van logopedie kunt doen waar je maar wilt! Voor de TinyEYE online logopedie is namelijk alleen een computer of laptop nodig met een webcam en internetverbinding. Dat betekent dat je thuis, maar ook op vakantie of op een andere plek buitenshuis gebruik kunt maken van onze logopedisten!

Online logopedie zonder wachtlijst

Bij TinyEYE heb je overigens ook het grote voordeel dat je bij ons terecht kunt voor online logopedie zonder wachtlijst! Heeft je kind of jijzelf problemen met spraak of taal, dan kun je direct worden geholpen zonder dat je weken of maanden moet wachten tot er een plek vrij is. We zijn daarnaast aangesloten bij bijna iedere zorgverzekeraar in Nederland, waardoor je in vrijwel alle gevallen recht hebt op een vergoeding voor logopedie of deze zelfs geheel vergoed wordt. Heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op!

Ми також пропонуємо онлайн-логопедію для українських біженців! Читати далі.. ??

Вітаю! Мене звати Вікторія

У Вас є запитання? Тоді телефонуйте в службу підтримки. +31 851 308 163

TinyEYE