Aanmelden

Waar we het voor doen.

B.B. zegt

VADER

“In het buitenland je moedertaal en spraak stimuleren door leuke online face-to-face interactie, educatie en spel. Top dat dit mogelijk is!” Vader van dochtertje die in Italië woont en geholpen wordt door TinyEYE logopedist.

Elke zegt

CLIËNT

Door mijn geknepen stem was ik voor anderen moeilijk te verstaan en vonden mijn stem raar. Hierdoor voelde ik mij steeds onzekerder worden. Zocht voor een oplossing en die heb ik gevonden bij online logopedie. Ik word zeer goed geholpen. Echt een aanrader.

F. van D. zegt

MOEDER

Ik vind de online logopedie echt een super concept. De eerste kennismaking vond live plaats dat was ook prettig voor beide partijen maar daarna is elke sessie gewoon serieus hard werken voor de kinderen en m.i. net zo effectief als in levende lijve in een behandelkamer. Belangrijk vind ik dat de doelen bereikt worden. Online logopedie is niet vrijblijvend achter de computer en de kinderen beseffen dat ook door de aanpak van de logopediste. – Een tevreden moeder.

Bert zegt

DIRECTEUR CBS DE BRUG

Bert start op basisschool de Brug in Klazienaveen met TinyEYE, om kinderen die een taalachterstand hebben adequaat te kunnen behandelen. We hebben afgesproken dat we met logopediste Anouchka van TinyEYE gewoon gaan beginnen. Dat kan onder begeleiding van de leerkracht of een ‘TinyEYE papa of mama’ – een ouder die ondersteuning kan bieden bij het gebruik van het programma.

Fam. Van Heuvelen zegt

GEZIN

Onze dochter is ontzettend trots wanneer ze met de logopedist aan het werk gaat. Wat een leuke, speelse manier om aan haar uitspraak te werken!

Fam. Huizinga zegt

GEZIN

Ik ben heel erg erg blij met deze mogelijkheid. Wij wonen in het buitenland dus Nederlandstalige logopedie is alleen mogelijk via een online methode. Onze logopedist was zeer professioneel en kundig.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders, bijvoorbeeld je kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE