Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE recensies

Waar we het voor doen.

B.B. zegt

VADER

“In het buitenland je moedertaal en spraak stimuleren door leuke online face-to-face interactie, educatie en spel. Top dat dit mogelijk is!” Vader van dochtertje die in Italië woont en geholpen wordt door TinyEYE logopedist.

K.F. zegt

MOEDER

Alleen binnen onze familie spreken onze kinderen Nederlands. Daardoor wordt ons taalgebruik nogal eenzijdig. Mila heeft ons geholpen om problemen rond articulatie en woordenschat te identificeren. Onze zoon heeft nu een groter vocabulaire en spreekt veel duidelijker.

Elke zegt

CLIËNT

Door mijn geknepen stem was ik voor anderen moeilijk te verstaan en vonden mijn stem raar. Hierdoor voelde ik mij steeds onzekerder worden. Zocht voor een oplossing en die heb ik gevonden bij online logopedie. Ik word zeer goed geholpen. Echt een aanrader.

F. van D. zegt

MOEDER

Ik vind de online logopedie echt een super concept. De eerste kennismaking vond live plaats dat was ook prettig voor beide partijen maar daarna is elke sessie gewoon serieus hard werken voor de kinderen en m.i. net zo effectief als in levende lijve in een behandelkamer. Belangrijk vind ik dat de doelen bereikt worden. Online logopedie is niet vrijblijvend achter de computer en de kinderen beseffen dat ook door de aanpak van de logopediste. – Een tevreden moeder.

Bert zegt

DIRECTEUR CBS DE BRUG

Bert start op basisschool de Brug in Klazienaveen met TinyEYE, om kinderen die een taalachterstand hebben adequaat te kunnen behandelen. We hebben afgesproken dat we met logopediste Anouchka van TinyEYE gewoon gaan beginnen. Dat kan onder begeleiding van de leerkracht of een ‘TinyEYE papa of mama’ – een ouder die ondersteuning kan bieden bij het gebruik van het programma.

Fam. Van Heuvelen zegt

GEZIN

Onze dochter is ontzettend trots wanneer ze met de logopedist aan het werk gaat. Wat een leuke, speelse manier om aan haar uitspraak te werken!

Fam. Huizinga zegt

GEZIN

Ik ben heel erg erg blij met deze mogelijkheid. Wij wonen in het buitenland dus Nederlandstalige logopedie is alleen mogelijk via een online methode. Onze logopedist was zeer professioneel en kundig.

Professionele voetballer zegt:

VADER

Onze zoon heeft professionele hulp gekregen via TinyEYE. Hij kreeg online logopedie, omdat we in het buitenland woonde was dit een ideale mogelijkheid. Hij heeft dit met veel plezier gedaan en hij heeft grote stappen gemaakt op het gebied van spraak. Na elke les zagen we vooruitgang

Amazing Anne !

Moeder

(vertaald uit het Engels) Beste Elisa Goede dag. Bedankt voor de steun die het TinyEYE-team ons heeft geboden. Mijn kleine jongen weigerde open te staan ​​voor het Nederlands, vandaar dat de jeugdarts ons aanraadde om TinyEYE te proberen omdat het online was en we een grotere kans zouden hebben om eerder hulp te krijgen dan een fysieke logopedie. We zijn nu ongeveer 6 maanden bij TinyEYE en hebben veel goede therapeuten gehad. Behalve dat mijn zoon niet zo open staat voor de Nederlandse taal, is hij erg actief en heeft hij weinig aandacht. Mevrouw Anne Standing, is echter super geweldig geweest met mijn zoon. Ze bedenkt echt zoveel geweldige manieren om zijn interesse en aandacht vast te houden, zoals het maken van haar eigen video's, buiten de lesuren, voor hem om naar te kijken om Nederlands te leren, het bedenken van zijn favoriete tekenfilmspel met haar eigen PowerPoint, het ondertekenen van hem klaar voor Squla enz enz. Ik zou kunnen doorgaan over hoe geweldig en hoeveel moeite Anne heeft gedaan. Dit helpt mijn zoon echt om gefocust te blijven tijdens de sessie en om zijn interesse voor Anne voor zijn dinsdagsessies vast te houden, wat niet gemakkelijk is, vooral omdat het niet face-to-face is, en het is om 16.00 uur, na een lange dag op school. Niet iedereen doet de moeite die Anne doet en ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn waardering en dankbaarheid uit te spreken voor deze geweldige dame. Ik hoop echt dat Anne bij TinyEYE blijft. We houden echt van haar! We waarderen alle hulp en steun die TinyEYE en al je therapeuten ons hebben gegeven. Bedankt en ik wens jullie allemaal een fijne voorjaarsvakantie!

De Rosa Boekdrukker school zegt:

SCHOOL

Wij als school zijn tevreden met Tinyeye. Er is geen wachtlijst en het contact met de logopedistes verloopt soepel. Er is een vlotte correspondentie. Hierdoor kunnen leerlingen rap beginnen met de training. Super!

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders, bijvoorbeeld je kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE