Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Veilig en makkelijk.

De veiligheid van jou en je persoonsgegevens zijn belangrijk voor ons. Daarom zijn alle TinyEYE sessies goed beveiligd. Je ontvangt een eigen wachtwoord die je toegang geeft tot de logopedie software en de huiswerk rugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden.

Logopedie voor volwassenen.

TinyEYE maakt het samenwerken en communiceren met de logopedist eenvoudig. Vergelijk het met logopedie in een praktijk: ook met TinyEYE communiceer je met elkaar en zie je je gesprekspartner groot in beeld. Log met je persoonlijke inlogcode in via de online verbinding en connect met je logopedist. Samen doen jullie allerlei oefeningen en boek je na iedere samenkomst vooruitgang.

Logopedie voor volwassenen helpt.

Logopedie in eigen leefomgeving

Heb je een beroerte gehad of lijd je aan een chronische ziekte? Dan ben je wekelijks druk met bezoekjes aan de fysiotherapeut, ergotherapeut, of andere afspraken die nodig zijn. Je bent hierdoor veel reistijd kwijt en dat is vermoeiend. TinyEYE is er om je te helpen en te ontlasten op deze gebieden. Onze logopedie software zorgt ervoor dat je logopedie kunt ontvangen in het comfort van je eigen woonomgeving.

Meer informatie ontvangen over wat onze online logopedie service voor jou kan betekenen? Bekijk- en download onze brochures.

Wordt logopedie vergoed?

Logopedie voor volwassenen wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Houd rekening met het eigen risico. Onze logopedisten helpen je graag bij het uitzoeken van de vergoedingen die verstrekt worden door jouw zorgverzekeraar.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor telelogopedie bij TinyEYE Europe? Doe dat via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Logopedie voor volwassenen

Ook in het geval van een medische aandoening zoals een beroerte, is logopedie voor volwassenen absoluut aan te raden. Bij TinyEYE kan dat gelukkig ook makkelijk vanuit je eigen huis, zodat je wanneer je slecht ter beent bent niet de deur uit hoeft. Onze logopedie voor volwassenen biedt eveneens een uitkomst om de klachten bij spraakproblemen op latere leeftijd, zoals een slechte articulatie te verbeteren. Doordat we geen wachtlijsten hebben, kun je ook direct terecht bij ons terecht voor de logopedie voor volwassenen!

Logopedie oefeningen volwassenen

Met onze digitale logopedie oefeningen voor volwassenen kun je zelf kiezen waar en wanneer je aan de slag gaat met het verbeteren van je mondelinge communicatie! Iedere oefening is erop gericht om stapsgewijs de klachten met spraak en taal te verminderen of om een manier te vinden om beter met je klachten om te gaan. Onze logopedie oefeningen voor volwassenen volg je bovendien niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans, Arabisch, Farsi, Pools en Russisch.

Logopedie in het buitenland?

Ja. Omdat onze logopedie online aangeboden wordt is het zeker mogelijk om vanuit het buitenland logopedie te volgen. Lees hier meer informatie.

Logopedie voor volwassenen vergoeding

Bij het volgen van logopedie voor volwassenen is een vergoeding bijna altijd mogelijk. Wij hebben namelijk met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract. De precieze vergoeding hangt echter wel af van hoe je bent verzekerd en wat je basisverzekering dekt. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over logopedie voor volwassenen en hoe de vergoeding werkt? Neem dan gerust contact met ons op, onze telelogopedisten helpen je graag verder!

Wanneer logopedie volwassenen

Het is niet altijd duidelijk wanneer logopedie voor volwassenen noodzakelijk is. Toch gaat het in bijna alle gevallen om moeilijkheden met mondelinge communicatie. Je hebt misschien last van stotteren of het articuleren. Gelukkig kun je met onze telelogopedisten snel en effectief aan de slag om de problemen te verminderen of zelfs op te lossen. Wanneer logopedie voor volwassenen uitkomst biedt, hangt af van de mate van de klachten. Neem daarom vooral contact met ons op voor meer informatie.

Verpleger en/of mantelzorger?

Als verpleger en/of mantelzorger kunt u op verschillende manieren helpen. Lees hier meer informatie.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE