Aanmelden

Volwassene of ouder persoon

TinyEYE logopedie is er voor de behandeling van spraak- en taalmoeilijkheden voor kinderen, volwassenen en ouderen. Met de online logopedie service van TinyEYE ontvang je telelogopedie in het comfort van je eigen vertrouwde omgeving, en maak je online verbinding met je logopedist. Hiermee wordt reizen naar een logopediepraktijk verleden tijd. Wat je nodig hebt voor TinyEYE? Een computer met camera of webcam en internetverbinding, de rest verzorgen wij.

Veilig en makkelijk.

De veiligheid van jou en je persoonsgegevens zijn belangrijk voor ons. Daarom zijn alle TinyEYE sessies goed beveiligd. Je ontvangt een eigen wachtwoord die je toegang geeft tot de logopedie software en de huiswerk rugzak. Alle TinyEYE logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden.

Logopedie voor volwassenen.

TinyEYE maakt het samenwerken en communiceren met de logopedist eenvoudig. Vergelijk het met logopedie in een praktijk: ook met TinyEYE communiceer je met elkaar en zie je je gesprekspartner groot in beeld. Log met je persoonlijke inlogcode in via de online verbinding en connect met je logopedist. Samen doen jullie allerlei oefeningen en boek je na iedere samenkomst vooruitgang.

Logopedie voor volwassenen helpt.

Logopedie in eigen leefomgeving

Heb je een beroerte gehad of lijd je aan een chronische ziekte? Dan ben je wekelijks druk met bezoekjes aan de fysiotherapeut, ergotherapeut, of andere afspraken die nodig zijn. Je bent hierdoor veel reistijd kwijt en dat is vermoeiend. TinyEYE is er om je te helpen en te ontlasten op deze gebieden. Onze logopedie software zorgt ervoor dat je logopedie kunt ontvangen in het comfort van je eigen woonomgeving.

Meer informatie ontvangen over wat onze online logopedie service voor jou kan betekenen? Bekijk- en download onze brochures.

Wordt logopedie vergoed?

Logopedie voor volwassenen wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Houd rekening met het eigen risico. Onze logopedisten helpen je graag bij het uitzoeken van de vergoedingen die verstrekt worden door jouw zorgverzekeraar.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor telelogopedie bij TinyEYE Europe? Doe dat via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE