We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

We zijn voor iedereen die logopedie in het Nederlands nodig heeft. En andere talen ook.

In 2009 maakten Paul en Elisa kennis met Marnee Brick en haar broer Greg Sutton, de oprichters van TinyEYE Canada. In Canada is het heel gebruikelijk dat logopedisten werken via online logopedie (telelogopedie) en de aanpak van TinyEYE Canada blijkt hierin zeer succesvol. Paul en Elisa waren onder de indruk van het programma en besloten: ‘Dit moet Nederland ook leren kennen’. Inmiddels heeft TinyEYE Europe de software van het Canadese oefenprogramma aangepast voor de Nederlandse markt in samenwerking met een expertteam bestaande uit taalwetenschappers van de Rijksuniversiteit in Groningen. TinyEYE Europe heeft sindsdien de content in de TinyEYE software verder uitgebreid en geschikt gemaakt voor meerdere talen.

Je groeit pas écht als je je in vrijheid ontwikkelt.

TinyEYE Europe verzorgt een veelzijdig scala aan doelgerichte behandelingen in online logopedie. Voor (meertalige) kinderen, maar ook voor volwassenen met spraak- en taalproblemen. Wij zorgen voor de therapie die voor jou het meest efficiënt werkt. Dit alles doen we middels onze moderne, digitale software. Het voordeel? Altijd en overal toegang tot je veilige leeromgeving. Onze huiswerkmodule maakt leren dynamisch én vermakelijk. Naast de hulp die wij bieden, heeft TinyEYE Europe een coaching-programma waarmee we onze mensen opleiden tot professionele logopedisten. Jij behoudt zelf altijd de autoriteit over je behandeling. Wij geloven dat je écht groeit als je jezelf in vrijheid kunt ontwikkelen. Jij hebt de regie in handen.

Ontmoet het TinyEYE Europe
team van therapeuten.

TinyEYE's Dream Teams leveren logopedie in verschillende talen:

Impact maken en aandacht geven.

Wij vinden dat iedereen met spraak- en taalproblematiek het perspectief moet krijgen om aan zichzelf te werken. TinyEYE helpt hen daarbij. Hoe breder we onze diensten verspreiden, hoe meer mensen we kunnen helpen. In de komende jaren willen we ons team verder uitbreiden. We sluiten ons aan bij meer van de 6.000 basisscholen in Nederland – en in het buitenland; ook over de grens willen we het verschil kunnen maken voor jong én oud. Wat dat verschil is? Impact maken met aandacht voor kwalitatieve zorg. Passie voor gelijke kansen bij het intreden in de maatschappij. Dit doen wij door geschikte ondersteuning te bieden, maar ook vooruitstrevend te zijn in onze behandelplannen. Vastberaden om te innoveren: dat is hoe we onze therapie continu verbeteren.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE