Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Vacature logopedie

Ben je afgestudeerd logopedist en op zoek naar een vacature in de logopedie? Dan ben je bij TinyEYE aan het juiste adres. Wij bieden onze logopedisten de vrijheid om samen met hun cliënten aan de slag te gaan op de manier die zij het beste bij de cliënt vinden passen. Zo pakken we spraak- en taalproblemen het meest effectief aan. Dit doen we online, waardoor je dit waar en wanneer je wilt, kunt doen. Bekijk onze pagina’s voor vacatures, en vind de vacature voor logopedie die het beste bij jou past!

Vacature logopedist

Wat je bij onze vacature voor logopedist kunt verwachten, is een flexibele baan waarin je de ruimte krijgt om jouw ervaring toe te passen op de werkwijze die je toepast per cliënt. Je maakt hierbij gebruik van onze innovatieve logopedie software en kunt hier waar en wanneer je wilt mee werken. Doordat je persoonlijke begeleiding geeft aan je cliënten is het gemakkelijker om jouw manier van werken aan te passen op wat het beste werkt voor die persoon. Past een van onze vacatures als logopedist bij jou? Meld je aan!

Logopedie vacatures

Bij ons vind je de logopedie vacatures voor logopedisten die het leuk vinden om zowel kinderen als volwassenen te helpen met hun spraak- en taalproblemen. Die problemen zijn door meertaligheid ontstaan of doordat cliënten moeite hebben bij het uitspreken van klanken. Of je nu bij ons aan de slag wilt als ZZP’er of in loondienst, beide is mogelijk. Daarbij hebben we logopedisten in meerdere talen naast Nederlands. Bekijk daarom ook gerust onze logopedie vacatures in andere talen, wanneer je andere talen dan alleen als Nederlands spreekt.

Logopedie als ZZP’er

Wanneer je naar een baan in de logopedie als ZZP’er zoekt, zit je bij TinyEYE goed! Bij ons kun je zelf bepalen hoeveel je werkt en waar je dat doet, doordat we werken met een innovatieve software. Tijdens de behandelingen heb je zelf de touwtjes in handen. Zowel jij als jouw cliënten hoeven geen rekening te houden met reistijd, wat beide partijen tijd bespaart. Daarnaast hebben jullie waar en wanneer je wilt toegang tot de veilige leeromgeving. Logopedie als ZZP’er is de ideale baan voor een zelfstandige logopedist!

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE