Aanmelden

Ouder van een kind

Maak je je zorgen om de taalontwikkeling van je peuter, of heb je een ouder kind met een spraak- of taalachterstand? TinyEYE biedt kinderen van alle leeftijden de mogelijkheid om logopedie te ontvangen, in het comfort van hun eigen omgeving of op school. TinyEYE telelogopedie ondersteunt bij de spraakontwikkeling en zorgt ook voor een goede taalontwikkeling bij kinderen. Met de online logopedie service van TinyEYE maakt je kind verbinding met de logopedist, waardoor reizen naar een logopediepraktijk verleden tijd is. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met camera of webcam en internetverbinding, de rest verzorgen wij.

Veilig en makkelijk.

Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord die je toegang geeft tot de software en de huiswerkrugzak. Alle TinyEYE-logopedisten zijn kwaliteitsgeregistreerde paramedici en werken volgens de laatste standaarden. Logopedisten die werken met de logopedie software van TinyEYE maken logopedie voor het kind leuker en completer, doordat ze elke oefensessie gebruik kunnen maken van het ruime aanbod van interactieve oefengames die in TinyEYE zitten. De logopedist kiest games uit die passen bij de leeftijd en de belevingswereld van het kind en samen oefenen ze spelenderwijs. Dit maakt logopedie voor kinderen leuk en uniek.

Logopedie voor kinderen.

Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en jij en je kind loggen in op de software. Hier ontmoet je de logopedist in een live audio- en videoverbinding. Binnen de digitale omgeving van TinyEYE vind je een reeks aan games, aangepast aan het niveau en de behoefte van je kind. Je kind speelt deze games samen met de logopedist en werkt op deze manier aan zijn spraak- en taalontwikkeling. Na elke sessie van 15 tot 20 minuten geeft de logopedist je kind op maat gemaakte games en huiswerk mee in zijn of haar rugzak. Met de huiswerkmodule en online logopedie oefeningen kunnen jij en je kind thuis oefenen, op een speelse en leuke manier. De oefeningen zijn voorzien van geschreven instructies en videoboodschappen van de logopedist. De sessienotities van de therapie worden beschikbaar voor je gesteld na iedere sessie. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang van de therapie van je kind.

Wat je nog meer moet weten.

Preverbale logopedie

‘Preverbaal’ betekent ‘mondfuncties voordat de spraak en taal op gang zijn gekomen.’ Denk hierbij aan de basisbehoeftes van een kind: eten en drinken. Als dit niet vanzelf gaat bij een kind kan het voeden voor ouders een strijd worden. De preverbale logopedist van TinyEYE werkt met (zeer) jonge kinderen en hun ouders die in deze fase moeilijkheden ervaren.

Problemen waar je als ouder tegenaan kunt lopen

  • ‘Als ik mijn kind een hapje vast voedsel geef, blijft het in de wangzakken zitten’
  • ‘Mijn kind wil ’s avonds niet meer eten’
  • ‘Mijn kind moet telkens kokhalzen als ik brood geef’
  • ‘Mijn kind slikt niet goed tijdens het geven van borstvoeding’

Geschikt voor jonge kinderen

TinyEYE is er voor een goede taalontwikkeling bij kleuters en peuters, en ook voor de ontwikkeling van spraak bij baby’s biedt onze telelogopedie de perfecte oplossing. TinyEYE biedt doelgerichte spraaktherapie, hulp bij taalachterstand en logopedie bij slikproblemen. Daarnaast helpt de preverbale logopedist ouders met kinderen die moeilijkheden ervaren bij eten of drinken.

Bij TinyEYE kunnen wij online consult geven waarbij de logopedist via de webcam meekijkt bij een eet- of drinksituatie in de thuisomgeving. Daarna kan zij tips en adviezen geven om die situatie te verbeteren. Ouders kunnen de tips en adviezen thuis toepassen en er wordt een volgend consult ingepland om de voortgang te evalueren.

Meer informatie ontvangen over wat onze online logopedie service voor jou kan betekenen? Bekijk en download onze brochures.

Wordt logopedie voor kinderen vergoed?

Online logopedie voor kinderen wordt in de meeste gevallen gewoon vergoed door je zorgverzekeraar. 100% voor kinderen tot 18 jaar. Onze logopedisten helpen je, als je wilt, bij het uitzoeken van de vergoedingen door je zorgverzekeraar.

Ook voor volwassenen?

Ook volwassenen en ouderen kunnen behandeld worden met TinyEYE. Wij hebben gespecialiseerde logopedisten die je kunnen helpen. Lees hier meer over logopedie voor volwassenen en ouderen.

Start nu met TinyEYE.

Wil je jezelf of iemand anders, bijvoorbeeld je kind of partner, aanmelden voor online logopedie bij TinyEYE Europe? Dan kun je je aanmelden via het digitale aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE